Vacature: Schoonmaker parttime

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 8 - 16 uur
  • Standplaats Emmeloord
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan en wil je voldoende tijd overhouden voor andere activiteiten? Dan is deze vacature voor schoonmaakwerk interessant voor jou!

Voor een supermarkt in de omgeving van Emmeloord zijn wij op zoek naar een parttime schoonmaker. In deze functie zorg je voor een nette winkel zowel zichtbaar voor de klant als achter de schermen. Je draagt zorg voor de bakkerijafdeling, kassaruimte, magazijn, kantine en sanitair. Wat je welke dag moet doen, is vastgelegd in een rooster.

De werkdagen zijn maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Op maandag en donderdag werk je van 06:00 uur tot 09:30 uur en op woensdag, vrijdag en zaterdag werk je van 06:00 uur tot 08:30. Je moet dus vroeg uit de veren maar hebt vervolgens nog bijna de hele dag over voor andere leuke dingen.

Het salaris ligt tussen €10,- en €11,- bruto per uur. Het precieze loon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Bij een woon-werkafstand vanaf circa 17 km enkele reis, ontvang je €15,- per week aan reiskostenvergoeding.

Functie-eisen

• bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
• ervaring als schoonmaker is een pre

Wil jij parttime aan de slag als schoonmaker? Stuur dan jouw sollicitatie met cv naar ons op. Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande tekst? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure. Telefoon: 050 206 0092/ Mail: vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via