Vacature: Schoonmaker Anjo Groefsema schoonmaakbedrijf

  • Aantal uren per week 0 - 8 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Bedum
  • Salaris Tussen €10,- en €13,- per uur
  • Vacaturenummer 105425

Over de functie

Heb jij op dinsdag en vrijdag avond wat tijd over en zou je dan graag wat bijverdienen met het doen van schoonmaakwerkzaamheden? Dit is je kans! Voor Anjo Groefsema Schoonmaakbedrijf zoeken wij nog een gemotiveerde schoonmaker.

Anjo Groefsema schoonmaakbedrijf is een begrip in Bedum en Noord-Nederland. Het bedrijf is gespecialiseerd in glazenwassen en het schoonmaken van kantoren. In een klein team (van twee tot drie personen) ga jij diverse bedrijfspanden schoonmaken. Voor jou zit de voldoening van dit werk niet alleen in het schoonmaken van kantoren. Nee, voor jou telt het net zo zwaar mee dat mensen daardoor kunnen genieten van een nette en schone werkplek.

Het betreft zoals gezegd een parttime functie waarbij je op de dinsdag en vrijdag avond gaat werken. Hierbij liggen jouw werktijden tussen 18:00 en 21:00 uur. Op dinsdagavond ga je schoonmaken in een kantoorpand in Loppersum en op vrijdagavond in een kantoorpand in Groningen.

Om op locatie te komen kun je gebruik maken van bedrijfsvervoer. Hiervoor heb je dus een rijbewijs nodig. Wanneer je nog geen rijbewijs hebt kun je vanuit Bedum met een collega meerijden. Voorwaarde is in dat geval wel dat je in (de nabije omgeving van) Bedum woont. Als schoonmaker verdien je een bruto uurloon tussen de €10,- en €13,- euro bruto per uur. De hoogte hangt uiteraard af van jouw werkervaring in de schoonmaak.

Functie-eisen

• je hebt enige ervaring met schoonmaak werkzaamheden

Ben je enthousiast geworden en wil je graag het werk als schoonmaker? Solliciteer dat direct. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via