Vacature: Winkelmedewerker opticien

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij sociaal, spontaan en zorg jij ervoor dat mensen zich welkom voelen? Heb je daarnaast ambities om iets nieuws te leren? Dan hebben wij voor jou een leuke baan waar je deze kwaliteiten optimaal kunt benutten! Voor een opticien in Friesland zijn wij op zoek naar winkelmedewerkers.

Als winkelmedewerker ben je allround inzetbaar. Je verwelkomt klanten in de winkel en staat ze te woord. Je geeft advies, doet kassawerkzaamheden, maakt bestellingen klaar en zorgt dat de winkel er netjes en schoon uitziet. Je hoeft in eerste instantie geen opleiding te hebben gevolgd tot opticien. Met een service gerichte instelling en goede sociale vaardigheden kom je een heel eind. Al doende leer je meer over het technische aspect. Mocht je daadwerkelijk interesse hebben om meer werkzaamheden te doen, zoals oogmetingen, is er de mogelijkheid om alsnog een opleiding hiervoor te volgen.

Het bedrijf waar je gaat werken, is een fijne werkplek met een informele, gezellige sfeer. Een leergierig persoon krijgt alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen en meer over het vak te leren. Het gaat om een opticien in regio Drachten.

Er is werk voor circa 25 uur per week. Indien het dienstverband van beide kanten goed bevalt, kan je voor langere tijd aan de slag. De precieze werkdagen en werktijden zijn in overleg, maar hangen samen met de openingstijden van de winkel. Dit houdt ook in dat je bereid bent om tijdens de koopavond op donderdagavond en op zaterdagen te werken.

Het is geen vereiste om een opleiding tot opticien afgerond te hebben, maar zou wel heel mooi zijn. Dus ook als je deze opleiding wel gedaan hebt, nodigen wij jou uit om te solliciteren. Het loon is conform cao en komt op €10,- à €11,- bruto per uur.

Functie-eisen

• mbo werk- en denkniveau (niveau 3/4)
• ervaring in vergelijkbare functie is een pre
• je hebt een representatieve, open houding en je bent klantvriendelijk

Ben jij de winkelmedewerker die wij zoeken? Stuur dan jouw sollicitatie met cv naar ons toe! Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.
Deel deze vacature via