Vacature: Allround machinist

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren bestuurder van een shovel, heftruck en/ of Bobcat en wil je graag fulltime aan de slag in de 5-ploegen? Dan is dit jouw kans! Voor een bedrijf in de buurt van Spijk zoeken wij per direct een ervaren allround machinist.

Als allround machinist werk je de scheepsruimen bij en schoon je deze op met behulp van een dieplepel, een schranklader en eventueel handgereedschap. Hierbij heb je oog voor zowel de lossing als de belading. En natuurlijk doe je dit in overleg met je collega’s in de directe omgeving. Alle veelvoorkomende bedieningswerkzaamheden behoren jou toe. Deze kunnen plaatsvinden op het terrein, in de loods of in de scheepsruimen. Het bedienen van de vliegas verlading, gips verlading en ketel-as verlading inclusief de gipsschraper behoort ook tot jouw taken. Ook neem je tijdens het laden monsters en zorg je voor de afhandeling van de vervoersdocumenten. Verder voer je dagelijks onderhoud uit aan de installaties waarop je bent ingedeeld.

Het betreft een fulltime functie, in 5-ploegendienst. Hierbij werk je in een ochtend-, middag- en nachtdiensten. Wij bieden je een baan waarbij een vast contract op termijn tot de mogelijkheden behoort. Je komt te werken bij een ambitieus bedrijf met volop ruimte voor groei. Salariëring is volgens de Leo-cao.

Functie-eisen

• je hebt mbo werk- en denkniveau
• je hebt aantoonbare ervaring met een Bobcat, shovel en/ of heftruck

Ben jij de allround machinist waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22 of via vacature@abiant.nl

Deel deze vacature via