Vacature: Asfaltlaborant

  • Salaris Tussen € 10,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Westerbroek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Je komt als asfaltlaborant te werken bij een asfalt productiebedrijf ten oosten van de stad Groningen.  Als asfaltlaborant ben je verantwoordelijk voor de controle van alle inkomende grondstoffen en het uitgaande asfalt. Ook draag je bij aan het jaarlijkse ontwerp van nieuwe mengsels. Jouw voornaamste taak is om de samenstelling van de door jouw genomen asfaltmonsters te controleren en indien nodig het proces bij te sturen. De samenstelling van het asfalt controleer je met behulp van diverse apparaten en de uitkomsten bereken je met behulp van computerprogramma`'s. Ook maak je rapportages aan met deze programma`s. 

Functie-eisen

  • je hebt een VCA-certificaat
  • je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
  • ervaring in de wegenbouw is een pre
  • je bent flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je gaat werken produceert meer dan 100 verschillende soorten asfalt. Je zal intern worden opgeleid zodat je de praktische en theoretische kennis hebt om de productie te boordelen. Je hebt een aanpakkers mentaliteit en bent flexibel inzetbaar. Tijdens drukte draait het bedrijf onregelmatige diensten. Zo kan je ook nachtdiensten en weekenddiensten werken. Naast jouw voorgenoemde hoofdtaken is het voor jou geen enkel probleem om bij drukte jouw collega`s uit de brand te helpen. Wanneer nodig help je bij werkzaamheden rondom de weegbrug, het onderhoud van de fabriek en de schoonmaak. 

Wat wij bieden

We bieden jou een functie met veel verschillende taken. En dat is fijn, want daarmee voorkom je dat jouw werk eentonig wordt. Je gaat werken in een betrokken team van ongeveer 12 collega’s. Om deze functie goed in te kunnen vullen ben je in het bezit van eigen vervoer om op het werk te komen. Wanneer je goed binnen het team past bieden we jou een functie waarin je voor langere tijd, fulltime aan het werk kunt. Het bedrijf kent een goede vergoeding voor onregelmatige diensten en vrije dagen. Het salaris voor de functie van asfaltlaborant ligt op basis van jouw ervaring en ligt tussen de €10,- en €16,- bruto per uur.

Ben jij de asfaltlaborant die we zoeken? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze vestiging in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via