Vacature: Parttime melker

  • Salaris Tussen € 8,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 14 uur
  • Standplaats Middelstum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij in staat om zelfstandig te melken en heb je in de middagen nog tijd over om een paar uur tussen honderd dames te staan? In de omgeving van Bedum- Winsum zoeken wij per direct een zelfstandig parttime melker.

Dagelijks ga jij hier in de namiddag tussen 16:00-18:00 uur aan de slag met het melken van het vee. Dit doe je 2 tot 5 dagen per week, de dagen worden in overleg met jou vastgesteld. Daarnaast zou het mooi zijn dat je eens per twee weken in het weekend beschikbaar bent om ook de ochtend- en middag melkbeurten voor je rekening te nemen. Doordat je eerder op een melkveehouderij gewerkt hebt ben jij je bewust van het extra werk wat er naast het melken bij komt kijken. Je pakt taken zoals het opdrijven van koeien en het schoonmaken van de wachtruimtes en melkstallen dus meteen op. Je zult veelal zelfstandig werken maar dit is door jouw ervaring als melker geen probleem.

Functie-eisen

  • je kunt zelfstandig melken 
  • je kunt met eigen vervoer naar Bedum- Winsum komen

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk op een melkveehouderij in de omgeving van Bedum- Winsum. Op het bedrijf werkt men zelfstandig, dit wordt ook van een medewerker verwacht. 

Wat wij bieden

We bieden jou in deze functie van melker een salaris van tussen de €8,- en €12,- bruto per uur. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer op basis van de cao Productiegerichte dierhouderij. 

Beschik jij over de ervaring om aan het werk te gaan als parttime melker? Solliciteer dan voor 15 oktober 2020 Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30

Deel deze vacature via