Vacature: Onderhoudsmonteur melkveetechniek

  • Salaris €13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Gorredijk
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een technische uitdaging met veel afwisseling? Heb jij affiniteit met de agrarische sector? Stop dan met zoeken want je bent hier aan het juiste adres! Wij hebben een vacature voor een onderhoudsmonteur melktechniek in de omgeving zuidwest Friesland.

Als onderhoudsmonteur melktechniek ga je aan de slag voor een dealer van melkstallen, melkrobots, kalverdrinkautomaten en allerlei andere apparaten op gebied van automatisering. De werkzaamheden binnen deze functie zijn erg divers. Je helpt met de montage en installatie van de machines, gaat periodiek langs voor onderhoud en bent oproepbaar voor storingen die zo snel mogelijk opgelost moeten worden.

Met jouw auto van het bedrijf ga je op weg naar melkveebedrijven om onderhoud te verrichten aan diverse machines en apparaten. Nadat jij je hebt gemeld bij de boer, ga je zelfstandig aan de slag. Alle gereedschappen die je nodig hebt, heb jij bij je in de auto. Als de onderhoudswerkzaamheden gedaan zijn, ruim je alle spullen weer netjes op en ga je naar het volgende adres. Je komt bij veel bedrijven op bezoek en dit maakt jouw werk erg interessant en afwisselend. De bedrijven zijn melkveebedrijven met koeien en/ of geiten. 

Jouw werkgebied is Groningen, Friesland en Drenthe. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Joure – Heerenveen – Drachten.

Functie-eisen

  • representatief, klantvriendelijk en communicatief vaardig
  • mbo/hbo werk- en denkniveau op gebied van (elektro)techniek
  • affiniteit met de agrarische sector
  • bereid storingsdiensten te draaien

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is klein begonnen en bestaat al sinds 1990 . Als snel werd het werkgebied uitgebreid en groeide het bedrijf naar een grote speler in de markt. Met 30 jaar ervaring en een dosis gezonde ambitie zijn ze nu op zoek naar versterking voor het team. Er heerst een gemoedelijke sfeer binnen het bedrijf. Klanten en medewerkers voelen zich altijd thuis binnen het bedrijf door deze fijne sfeer.

Wat wij bieden

De vacature staat open voor een fulltime dienstverband voor langere tijd. De werktijden zijn flexibel. De verdiensten zijn conform cao en liggen rond de €13,- bruto per uur.  Daarnaast krijg je een bedrijfsauto waar je mee de boer op gaat. Ook zijn er interne opleidingen beschikbaar en kun je doorgroeien. Bij het draaien van storingsdiensten komt er nog een toeslag boven op het loon.

Ben jij een onderhoudsmonteur en wil jij via Abiant aan de slag bij deze leuke opdrachtgever? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen over de vacature 'onderhoudsmonteur melkveetechniek'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via