Vacature: Minikraanmachinist

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leens
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Je beschikt over ervaring met het besturen van een minikraan en zou deze graag willen toepassen binnen een hoveniersbedrijf. Ook vind jij het geen probleem om zelf je handen uit de mouwen te steken en je collega’s te helpen met handmatige werkzaamheden. Pas jij bij deze omschrijving? Lees dan verder wat deze vacature van minikraanmachinist inhoudt.

Zoals gezegd ga je aan het werk voor een hoveniersbedrijf. Binnen deze functie ga je helpen met graafwerkzaamheden rondom de aanleg van kabels en leidingen. Hiervoor zal je met één of meerdere collega’s bij klanten op bezoek gaan om werkzaamheden uit te voeren. Om het werk met de juiste kwaliteit te kunnen afleveren is het van belang dat je over recente ervaring met het besturen van een minikraan beschikt. Als minikraanmachinist ben je bij dit hoveniersbedrijf breder inzetbaar. Naast je werkzaamheden op de kraan help je namelijk ook met voorbereidend- en opruimwerk.

Functie-eisen

  • aantoonbare werkervaring als minikraanmachinist
  • bereid om bijkomende werkzaamheden uit te voeren 
  • in het bezit van een geldig VCA-certificaat
  • in het bezit van rijbewijs BE en eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is actief in het hovenierswerk, maar voert ook werk uit in het oplossen van storingen aan het elektriciteitsnetwerk. 

Wat wij bieden

We bieden jou een functie waarin je de komende maanden fulltime aan het werk kunt. Dit is dus een goede kans op een vaste hoeveelheid uren. Jouw werktijden zijn daarnaast mooi overzichtelijk; je werkt namelijk op doordeweekse dagen van ongeveer 07:30 tot 16:30 uur. Je verdient als minikraanmachinist bij dit hoveniersbedrijf een mooi salaris tussen de  €10,- en €15,- bruto per uur.

Ben jij de minikraanmachinist die we zoeken? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via