Vacature: Schoonmaker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Oudehaske
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Elke keer als jij langs bent geweest tovert iedereen een glimlach op zijn of haar gezicht. Met frisse wind zorg jij ervoor dat verschillende panden in Heerenveen er weer spik en span uit zien. Het leuke van jouw werk is dat je direct resultaat ziet van jouw bezigheden. Als schoonmaker haal jij hier daarom ook veel voldoening uit! Begin jij liever morgen dan vandaag? Lees dan snel verder!

Voor een opdrachtgever zoeken we in Heerenveen iemand die in de vakantieperiode 1 x per week op woensdagavond tussen 17:30-19:30 een uurtje wil schoonmaken. Na de zomervakantie wordt dit uitgebreid naar ongeveer 20 uur in de week. dit zal voornamelijk in de avonduren zijn van 16:30- 20:30 ongeveer. In overleg met jou wordt het rooster bepaald en je krijgt hierin ook de vrijheid om het voor jou zo goed mogelijk in te plannen. Je gaat aan het werk in een kinderopvang in Heerenveen, naast de kinderopvang zit ook een pand waar je mooi wat uurtjes kunt gaan draaien.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen van de vloeren en het schoonmaken van de toiletten. Het zou mooi zijn als je al ervaring hebt met schoonmaakwerkzaamheden, maar het belangrijkste is dat je zorgvuldig werkt. Hoe de werkzaamheden er precies uitzien zal de opdrachtgever uitvoerig met je door spreken zodat je goed voorbereid te werk gaat!

Functie-eisen

  • ervaring als schoonmaker (pre)
  • beschikbaar in de avonduren

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een kleine onderneming uit de regio Joure. Persoonlijk contact staat voorop en er heerst een fijne onbevangen sfeer.  Het team bestaat uit ongeveer 10 mensen en stuk voor stuk werken ze met veel plezier en motivatie voor onze opdrachtgever. Werkplezier staat voor op daarnaast doen ze er alles aan om elke klant tevreden maken! Ondanks dat je altijd zelfstandig aan de gang bent in het kantoor maak je echt deel uit aan van het team.  Je zult je gelijk welkom voelen binnen het team.

Wat wij bieden

Je gaat van maandag tot en met vrijdag, elke avond vanaf 16:30 uur schoonmaken. Je werkt elke dag een paar uurtjes, het is dus prima te combineren met school of een andere baan! Het betreft een dienstverband voor langere periode op vaste dagen. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en zal tussen € 11,- en € 12,- bruto per uur zijn.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Heerenveen? Solliciteer dan voor 26 juli. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via