Vacature: Productieplanner

  • Salaris Tussen € 2950,- en € 3700,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Heb jij ruime ervaring in logistiek management en beschik je over goede organisatorische vaardigheden en kennis van logistieke stromen in een productieomgeving? Lees dan meer over de  veelzijdige functie van productieplanner.

In deze functie ben jij de schakel tussen de verschillende afdelingen en ben je verantwoordelijk voor het stroomlijnen van het gehele productieproces. Op basis van de verkooporders plan je de productieorders op een zo effectief mogelijke wijze en zorg je dat de afgesproken levertijden kunnen worden gerealiseerd. Je regelt daarbij ook de afroep van de benodigde grondstoffen, verpakkingsmaterialen etc. Je communiceert zowel intern met collega’s van diverse afdelingen als extern met de klanten. Je signaleert tijdig de knelpunten in de planning en ziet het als een uitdaging om deze in goed overleg op te lossen. Tot slot heb je een scherp oog voor optimalisatie en verbetering van de logistieke processen.

Functie-eisen

  • afgeronde hbo-opleiding richting logistiek 
  • minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in een productieomgeving 
  • goede kennis van MS Office (met name Excel) en ERP-systemen, bij voorkeur SAP
  • uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

Verder ben je accuraat, nauwkeurig en ben je gedreven om samen met het team aan de KPI's te voldoen. Als vakkundige, besluitvaardige productieplanner sta je stevig in je schoenen en beschik je over een positieve, oplossingsgerichte werkhouding.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een internationale producent van analytische meetapparatuur voor de farmacie, gezondheidszorg en milieu.

Wat wij bieden

Wij bieden je een veelzijdige functie bij een dynamische internationale organisatie met volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Je salaris zal worden vastgesteld op basis van kennis en ervaring. Salarisrichtlijn lit tussen € 2.950,- en € 3.700,-. bruto per maand.

Herken jij jezelf in bovenstaand functieprofiel dan ontvangen wij graag jouw cv inclusief motivatie. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze veelzijdige functie en onze opdrachtgever? Neem dan contact op met Annet Fruitema, Adviseur Werving & selectie, telefoonnummer 050 206 00 91.

Deel deze vacature via