Vacature: Montagemedewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij technisch onderlegd? Werk jij graag met grote machines en ben je op zoek naar een uitdagende functie met ontwikkelmogelijkheden? In Assen zijn wij op zoek naar een montagemedewerker.

Als montagemedewerker ga je prefab elementen monteren voor weg,- en waterbouwprojecten, fabriekshallen en andere utiliteitswerken. Deze werkzaamheden vinden plaats in teamverband. Je wordt tevens ingezet bij hijs,- en transportwerkzaamheden en bij het assisteren bij de kraan.

Je beschikt over technisch inzicht en weet van aanpakken. Je bent enthousiast en betrokken bij je werk. In verband met de verschillende werkzaamheden, werktijden en werklocaties ben jij flexibel ingesteld. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in Noord Nederland.

Om voor deze functie in aanmerking te komen ben je in het bezit van een rijbewijs en een VCA certificaat. Bij voorkeur bezit je ook een heftruckcertificaat of ben je bereid om deze te behalen.  

Functie-eisen

  • je bent in het bezit van een vca-certificaat
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer en hebt een rijbewijs B 
  • je hebt goede beheersing Nederlandse taal
  • Je spreekt basis Engels
  • je hebt technisch inzicht

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gespecialiseerd in het transporteren en hijsen van grote en zware objecten. Het is een grote organisatie dat werkzaam is over de gehele wereld en verschillende vestigingen heeft in Nederland, waaronder een vestiging in Assen. 

Wat wij bieden

Bij deze opdrachtgever krijg je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Pas je goed bij de cultuur van de organisatie en ben je geschikt voor de werkzaamheden dan zijn er volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Overname door de opdrachtgever behoort op termijn tot de mogelijkheden.  Het te ontvangen uurloon is sterk afhankelijk van jouw behaalde opleidingen en ervaring. Naar verwachting ligt dit tussen de € 11,- en € 16,-.

Ben je de technische montagemedewerker die wij zoeken? Laat dan je sollicitatie achter op de website. Wil je nog meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met de vestiging in Beilen op 0593 728 000 .

Deel deze vacature via