Vacature: Leerling automonteur

  • Salaris Tussen € 4,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sneek
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Afwisseling is een iets dat jij belangrijk vindt in een baan! Als Leerling automonteur zorg jij dat alles weer voor elkaar komt. Weet jij als geen ander de theorielessen van school in de praktijk te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een garage in Sneek zoeken wij een gemotiveerde leerling automonteur.

Als leerling automonteur word je opgeleid tot een volwaardige automonteur. Je gaat 4 dagen per week aan het werk en 1 dag per week duik je de schoolbanken in. Je komt te werken in een fijne informele sfeer en er zijn volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Zo is het zeker mogelijk dat je na je opleiding binnen dit bedrijf kunt blijven werken. Omdat het een klein bedrijf is zijn jouw werkzaamheden super allround. Zo ben je de ene dag verantwoordelijk voor het onderhoud, de andere dag voor reparaties. Ook ben je een kei in klanten vriendelijk te woord staan. Een super kans dus! Want je gaat je hier zeker op je plek voelen.

Functie-eisen

  • opleiding autotechnicus/automonteur
  • technische affiniteit

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bestaat inmiddels een jaar of 30 en ze zijn een betrouwbare garage. Het is echt familiebedrijf je wordt dus opgenomen in een klein team van 2 personen. Vader en zoon werken al jaren zij aan zij en zijn vanwege toenemende drukte op zoek naar helpende hand. Ze zijn echt op zoek naar een teamplayer die in hun 'familie' past. Ze zijn namelijk niet op zoek naar alleen een leerling maar uiteindelijk zijn ze op zoek naar een nieuwe medewerker!

Wat wij bieden

Wij bieden een baan voor gemiddeld 32 uur in de week bij een garage uit Sneek. Ze zijn op zoek naar een vaste medewerker die voor langere tijd bij het bedrijf wil blijven! Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 4,- tot € 11,- bruto per uur.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als winkelmedewerker bij een opticien in Wolvega? Solliciteer dan voor 22 september. Heb je nog vragen over de vacature 'Leerling automonteur'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via