Vacature: Servicemonteur

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een avonturier die graag zijn functie naar eigen inzicht indeelt? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zoeken voor een bedrijf uit Joure en servicemonteur in de gevelbehandeling. Je kunt op korte termijn al starten! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Als servicemonteur ga jij geen uitdaging uit de weg. Samen met het team ben je werkzaam in Noord, Midden en Zuid Nederland. Het kan dus voorkomen dat je niet elke dag om 5 uur terug in Joure bent. Het is daarom belangrijk dat je flexibele ingesteld bent. Daar krijg je wel een uitdagende functie voor terug waar je alle vrijheid krijgt om je werk in te richten op de manier wat voor jullie team het beste werkt. Het is van belang dat je al ervaring hebt in de gevelbranche maar ook als je nog geen ervaring hebt willen we je uitnodigen om te solliciteren. Bij gebleken geschiktheid staat onze opdrachtgever ook open voor een assistent servicemonteur. Hierbij is het wel belangrijk dat je al enige technische montage ervaring hebt.

Functie-eisen

  • enthousiast
  • vca-certificaat
  • rijbewijs b
  • montage-ervaring

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een service- en onderhoudsorganisatie die 24/7 tot de beschikking staat voor haar opdrachtgevers zodat ze optimaal gevelbeheer kunnen leveren. De opdrachtgever heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een ervaren en toonaangevende speler met specialistische diensten op het gebied van gevels en kozijnen. Naast absolute deskundigheid in alle soorten en type materialen hebben ze ook adequate en grondige oplossingen voor het onderhoud en behoud van gevels. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het onderhoud en behoud van gevels. Je bent dus niet verantwoordelijk voor het plaatsen van nieuwe gevels.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan van maandag tot en met vrijdag. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 11- tot € 14,- bruto per uur. Het betreft een functie voor de langere tijd, waarbij, bij goed bevallen, een contract bij de opdrachtgever tot een van de mogelijkheden behoort.

Ben jij de servicemonteur die we zoeken? Solliciteer dan voor 14 november. Heb je nog vragen over de vacature 'Service monteur'?  Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00. 

Deel deze vacature via