Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Heb jij affiniteit met de melkveehouderij en zou je graag wat willen bijverdienen? Wij zijn doorlopend op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als melker. Wil je weten of dit iets voor jou is? Lees dan snel verder.

Op diverse plaatsen in de provincie Drenthe zijn wij met regelmaat op zoek naar enthousiaste melkers. Als melker kun je ingezet worden om ’s ochtends en/ of ’s avonds te melken. Ook zijn er melkveehouders overgegaan op drie keer daags melken en zijn er ook steeds vaker melkers overdag nodig. Het opsluiten van de koeien in de wachtruimte en het schoonmaken van de boxen behoren ook tot jouw werkzaamheden. 

Combinaties van melkbeurten op verschillende adressen zijn uiteraard ook mogelijk zodat een aantal te werken uren naar wens ontstaat. Een functie als melker is goed te combineren met andere activiteiten zoals school of een andere baan. Waar en wanneer je aan de slag gaat, is in overleg.

Functie-eisen

  • affiniteit met de melkveehouderij
  • flexibel inzetbaar
  • ervaring als melker is een pre
  • rijbewijs B en eigen vervoer is een pre

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn veelal familiebedrijven. Deze bedrijven verschillen in omvang en melkstal en zijn gevestigd in de provincie Drenthe.

Wat wij bieden

We zijn op zoek naar zowel ervaren melkers als starters. Starters kunnen in aanmerking komen om via Abiant een melkersdiploma te halen. Het is in ieder geval wel van belang dat je bekend bent met de agrarische sector.

De beloning is conform cao Dierhouderij en is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Je kan hiervoor een richtlijn van €10,- tot €13,- bruto per uur aanhouden.

Wil jij als melker aan de slag? Wij komen graag met jou in contact over jouw wensen en beschikbaarheid. Wil je meer informatie of heb je nog vragen neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via