Vacature: Grondwerker Westernieland

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Westernieland
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

“Nait soez’n, deurbroez’n”. Dat is een uitspraak die jou op het lijf geschreven staat. Je zit boordevol energie en vindt het lekker om je handen uit de mouwen te steken. Dat komt goed uit! Voor A. Kolkena grond- en straatwerk zijn wij per direct op zoek naar een grondwerker die zich de komende jaren binnen het bedrijf wil ontwikkelen!

Je wordt bij A. Kolkena grond- en straatwerk in Westernieland vergezeld door een team van ervaren stratenmakers, kraanmachinisten en grondwerkers. Als team bestaande uit harde werkers zetten jullie samen de schouders eronder. Jouw taak als grondwerker is om de kraanmachinist aanwijzingen te geven wat betreft de ligging van de aanwezige kabels en leidingen. Naast deze werkzaamheden ondersteun je collega grondwerkers en machinisten met: het graven en verdichten van sleuven, afvlakken en egaliseren, het aanleggen van riolering en het plaatsen van kolken en putten.

Functie-eisen

  • rijbewijs B en eigen vervoer
  • VCA- certificaat
  • goede fysieke gesteldheid

Over het bedrijf

A. Kolkena is een grond- en straatwerkbedrijf gevestigd in Westernieland. Het betreft een middelgroot bedrijf. In Groningen en omgeving verrichten zij diverse graaf-, aanleg- en grondwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Van het aanleggen en onderhouden van tuinen tot het uitgraven van funderingen en het leggen van kabels. Of het nu gaat om het leggen van een oprit, terras of oud ambachtelijk sierstraatwerk. A. Kolkena grond- en straatwerk verzorgt het allemaal!

Wat wij bieden

Je salaris wordt bepaald op basis van de LEO cao (38 uur per week) en ligt tussen de € 10,- en €15,- bruto per uur. De hoogte hiervan is afhankelijk van jouw ervaring als grondwerker. Wanneer jij jouw diensten bewijst kun je op termijn een vast contract bij A. Kolkena  grond- en straatwerk verdienen.

Ben jij de grondwerker waar A. Kolkena grond- en straatwerk naar op zoek is? Reageer dan direct, maar in ieder geval voor 7 februari 2021! Heb je nog vragen wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op 050 319 96 30.

Deel deze vacature via