Vacature: Assistent monteur kunststof kozijnen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Buinen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij graag met je handen bezig en heb je interesse in de bouw? Wij zijn op zoek naar een assistent monteur kunststof kozijnen.

Als assistent monteur kunststof kozijnen houd jij je vooral bezig met het plaatsen van kunststof kozijnen. Deze kozijnen worden zowel geplaatst in nieuwbouwwoningen als bij verbouwprojecten. Je assisteert de ervaren monteur met het verwijderen van de oude kozijnen en het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Omdat je voornamelijk bij particulieren werkzaam bent ben je representatief en klantgericht. Tevens is het vereist dat je affiniteit hebt met bouw en technisch bent.

Bij voorkeur ben je woonachtig in de omgeving van Stadskanaal, Buinen en Drouwenermond. Jouw collega’s zijn woonachtig in deze omgeving en vanaf daar wordt er rechtstreeks vertrokken naar de klus.

Functie-eisen

  • bouwtechnisch inzicht
  • woonachtig in de omgeving van Stadskanaal
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een kleinschalig bedrijf gevestigd in Assen. Het bedrijf is ervaren en gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van kunststof kozijnen. Deze kozijnen worden naar de wens van de klant gefabriceerd en geplaatst. Ook deuren, gevelbekledingen en dakkapellen behoort tot de specialisatie van de opdrachtgever. Je komt te werken in een klein team met twee andere monteurs.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie voor langere tijd. Het salaris in conform cao en ligt tussen de € 10,40 en € 14,50 bruto per uur.

Ben jij de assistent monteur kunststof kozijnen die wij zoeken? Solliciteer dan voor 1 februari 2021. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen via 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via