Vacature: Kraanmachinist omgeving Stitswerd

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Standplaats Stitswerd
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Dit is wel even wat anders dan het 'standaard' besturen van een mobiele- en/of rupskraan! Nieuwsgierig wat er dan anders is? Lees dan verder.

Per direct zijn wij op zoek naar een kraanmachinist met ervaring op de rups- en mobiele kraan. Op dit moment worden de werkzaamheden nog uitgevoerd door de eigenaar van het bedrijf, maar door aanhoudende drukte is één persoon niet meer afdoende.

Als kraanmachinist bij dit bedrijf zijn je taken veelzijdig. Aan de kraan zit namelijk een knijper + zaagkop bevestigd waarmee je bomen vastpakt en in stukken zaagt. Dit doe je vaak wanneer een boom gekapt moet worden, maar ook tijdens het snoeien ben jij van groot belang. Samen met je collega's zorg je dat de werkzaamheden veilig gebeuren. Dit betreft niet de standaard veiligheidsregels, maar je moet ook controleren of je kraan de lasten kan dragen die hij optilt. Hij moet natuurlijk niet omvallen of kapot gaan!

Gaat er wel eens iets kapot aan de kraan of aan de zaagkop? Dan moet jij in staat zijn om dat op te lossen. Uiteraard zijn dit geen zeer ingewikkelde technische werkzaamheden, maar over de basis moet je zeker beschikken.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat
  • BE-rijbewijs
  • T-rijbewijs
  • ervaring op de rups - en mobiele kraan
  • zelfstandig kunnen werken

Over het bedrijf

Het betref hier een jong en energiek bedrijf dat zich vooral richt op bomen kappen. Ze bieden een mooi totaalpakket: van het regelen van de kapvergunning en de boomkap zelf, tot het uitfrezen van stobben. Kap- en snoeihout wordt verwerkt tot brandhout en houtsnippers voor hergebruik. Moeilijke boom of een moeilijke plek? Dat ziet dit bedrijf als een uitdaging. Tot nu toe hebben ze elke boom kunnen kappen waar dat nodig of gewenst was. Niet voor niets is dit bedrijf een gecertificeerd European Tree Worker!

Wat wij bieden

Je salaris wordt bepaald op basis van je leeftijd en ervaring als kraanmachninist. Denk hierbij aan een salaris tussen € 12,- en € 14,- bruto per uur. Wij bieden jou in de eerste instantie een contract aan en wanneer jij jouw diensten bewijst kun je een vast contract verdienen.

Ben jij enthousiast geworden om als kraanmachinist in de regio Middelstum aan het werk te gaan?  Solliciteer dan voor 19 maart 2021! Heb je vragen  of wil je meer informatie over de functie van leerling grondwerker? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via