Vacature: Meewerkend voorman bouw

  • Salaris Tussen € 18,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Wil jij aan de slag als meewerkend voorman in een bedrijf dat zich richt op duurzame bouwprojecten? Dan zijn wij op zoek naar jouw!  Als meewerkend voorman ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van diverse bouwprojecten.

Je zorgt ervoor dat materialen, kranen, bouwpanelen tijdig op het project aanwezig zijn en coördineert de personeelsplanning zodat de juiste medewerkers tijdig op het juiste project aanwezig zijn om binnen de afgesproken tijd het project af te ronden. Jij bent als meewerkend voorman aanspreekpunt voor het bedrijf. Zo heb je nauw contact met leveranciers, onderaannemers, medewerkers en eigenaren van diverse projecten. Om jouw functie goed uit te kunnen oefenen beschik jij over leidinggevende capaciteiten. Je hebt een bouw gerelateerde achtergrond en je bent te vinden op de werkvloer te vinden zodat je kunt helpen daar waar je ze jou nodig hebben.

Functie-eisen

  • mbo/hbo bouwkunde
  • aantoonbare ervaring als meewerkend voorman bouw

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een allround verwerkingsbedrijf van hennep. Ze gebruiken alle delen van de steel- de vezel, het strooisel en het stof- om verschillende eindproducten met een zeer hoge zuiverheid te produceren. Daarnaast maken zij, met behulp van kalkhennep, panelen voor de huizenbouw. Een milieuvriendelijk bouwmateriaal dat energiezuinig en duurzaam wonen mogelijk maakt. Ook produceren zij CPD producten. Een bedrijf dat constant aan het innoveren is. En bedrijf met een landbouwafdeling, productieafdeling, bouwbedrijf en een laboratorium.

Wat wij bieden

We bieden jou als meewerkend voorman een afwisselende functie met een fulltime dienstverband. Je krijgt als meewerkend voorman de kans om voor langere tijd aan het werk te gaan met de mogelijkheid tot een vast dienstverband op termijn. Het salaris ligt tussen de € 18,- en € 20,- bruto per uur. Word jij onze nieuwe meewerkend voorman? solliciteer dan voor 5 maart! Voor vragen of meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597- 59 11 15.

Deel deze vacature via