Vacature: Operator

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Oude Pekela
  • Opleidingsniveau MboVmbo

Over de functie

Ben jij een operator met een achtergrond in de agrarische sector? Heb je ervaring met het bedienen van machines en heb je leidinggevende capaciteiten? Dan komen we graag met jou in contact!

Als operator heb jij een belangrijke rol binnen het bedrijf, elke dag zorg jij voor de logistieke afhandeling binnen het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van de machines en zorgt ervoor dat het product goed door de fabriek loopt. Het werk is voornamelijk vanaf beeldschermen, maar het zal regelmatig voorkomen dat je door de fabriek loopt om het proces te controleren. Samen met 15 andere collega's werk je voornamelijk in dagdiensten. Tijdens de drukkere periodes kan het voorkomen dat je tijdelijk in twee ploegen gaat werken.

Functie-eisen

  • VCA
  • agrarische achtergrond
  • enige ervaring als operator

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever staat bekend als een bedrijf dat een milieuvriendelijk en duurzaam producten produceert. Van origine is het bedrijf een akkerbouwbedrijf dat in de loop der jaren zichzelf heeft ontwikkeld tot een bedrijf dat ook de verwerking en productie van het eindproduct zelfstandig uitvoert.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke, afwisselende en uitdagende baan die bij goed bevallen voor langere periode is. Het salaris is conform cao open teelten en is afhankelijk van je opleiding en leeftijd. Als richtlijn kun je een brutoloon aanhouden tussen € 11,- en € 14,- per uur.

Ben jij enthousiast en wil je graag aan de slag als operator bij een leuk en groeiend bedrijf? Reageer dan voor 29 maart. Voor vragen over de vacature 'Operator' kun je terecht bij ons uitzendbureau in Scheemda via het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via