Vacature: Allround grondwerker regio Winsum

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Aan sterke handen hebben we nooit genoeg. Ga jij fysiek uitdagend werk niet uit de weg en ben je daarnaast niet bang om je handen vuil te maken? Dan beschik jij over de juiste mentaliteit om als allround grondwerker bij een grondwerkbedrijf in de regio Winsum aan het werk te gaan. Interesse? Lees dan direct verder.

Wij zoeken voor onze opdrachtgever in de regio Winsum een allround grondwerker die graag fulltime aan het werk wil gaan. Als grondwerker vind je het heerlijk om in de buitenlucht aan de slag te zijn. Met een schep in de hand ga jij vakkundig en gedreven te werk en sta jij aan de basis van de aanleg van kabels en buizen bij woningbouw, bij de groenvoorziening en bij bodemsanering. Jouw rol als grondwerker omvat werkzaamheden zoals voorsteken, inmeten, handmatig graven en hoogtes uitzetten. Ook assisteer jij de machinist op de rupskraan bij het afgraven van stukken grond en het wegscheppen van overtollig zand. Hierbij zorg je dat je nauwkeurig te werk gaat. Als allround grondwerker kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring als grondwerker. Heb je wat minder ervaring? Dan komen we ook graag met jou in contact, omdat er voldoende bij te leren valt.

Functie-eisen

  • vca-certificaat
  • rijbewijs B en eigen vervoer 
  • goede fysieke gesteldheid

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever uit de regio Winsum is een klein en jong bedrijf met ruim 15 jaar ervaring die voor elk probleem wel een oplossing heeft. Zij werken samen met diverse zzp'ers en bedrijven om voor de klant tot het gewenste resultaat te komen. Elke klant is uniek voor het bedrijf, daarom stemmen ze hun plannen precies af op de behoeften van de klant. Of het een klein, eenmalig verzoek is of een inspanning voor de langere termijn, zij luisteren naar wat de klant nodig heeft en bereiden een passend plan voor.

Wat wij bieden

Je salaris wordt vastgesteld op basis van de LEO cao en ligt tussen € 10,- en € 15,- bruto per uur afhankelijk van jouw ervaring in het grondwerk. Het gaat om een functie voor langere periode, voor 40 uur per week.

Enthousiast geworden en wil jij aan de slag als allround grondwerker bij onze opdrachtgever in de regio Winsum? Solliciteer dan voor 7 mei 2021! Voor meer vragen of informatie over de vacature 'Allround grondwerker' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via