Vacature: Akkerbouw medewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een functie waar je alle facetten van het telen van pootgoedaardappelen uit kunt voeren? En heb je zin in een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder wat deze functie als akkerbouwmedewerker te bieden heeft.

Voor een akkerbouwbedrijf in de omgeving van Bedum zijn we op zoek naar een enthousiaste akkerbouw medewerker! Je gaat verschillende taken rondom de teelt van pootaardappelen en andere akkerbouw gewassen op je neemt. Het gaat voornamelijk om veldwerkzaamheden. Deze bestaan zoal uit ploegen, land klaarmaken, poten, zaaien en oogsten. Daarnaast help je mee in de aardappelselectie en in de winterperiode met het sorteren van aardappelen.

Functie-eisen

  • rijbewijs B en T
  • heftruckcertificaat
  • ervaring in de akkerbouw

Over het bedrijf

Het akkerbouwbedrijf is gelegen in Noord-Groningen en is een echt familiebedrijf. De familie heeft jaarlijks zo’n 100 hectare pootgoed en heeft een gesloten pootgoed teelt. Naast het pootgoed worden er ook nog andere gewassen geteeld zoals granen en bieten. Het akkerbouwbedrijf is op zoek naar iemand met affiniteit en passie voor de akkerbouw. Naar iemand die niet bang is om zijn handen uit de mouwen te steken.

Wat wij bieden

We bieden jou een fulltime functie voor langere tijd. Op deze manier kun je je volledig ontwikkelen in het bedrijf. De hoogte van jouw salaris wordt in overleg bepaald op basis van de cao open teelten en is afhankelijk van jou ervaring. Het uurloon ligt tussen de €10 en €14.

Zie jij jezelf aan de slag gaan als akkerbouw medewerker op dit prachtige familie bedrijf? Solliciteer dan gelijk! Solliciteren kan tot en met 12 mei. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer weten over deze functie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22

Deel deze vacature via