Vacature: Accountmanager bouw

  • Salaris Tussen € 15,- en € 20,-
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Als accountmanager ben jij het gezicht van het bedrijf dat gespecialiseerd is in het duurzaam bouwen door middel van kalkhenneppanelen. Met jouw enthousiasme weet jij de klant te overtuigen waarom zij de keuze gaan maken voor het duurzaam bouwen met kalkhenneppanelen.

Je voorziet de potentiele kopers (particulieren, coöperaties & bedrijven) van alle mogelijkheden, maar vergeet ook zeker de beperkingen hierin niet mee te nemen. Vervolgens leg je een realistisch voorstel neer bij de klant door middel van een goed onderbouwde offerte en begeleid je hen verder met het gehele aankoopproces. Hoe complex het project ook is jij draait je hand er niet voor om en assisteert de calculator tijdens het calculatieproces.

Functie-eisen

  • hbo-opleiding in de bouw
  • ervaring met duurzaam bouwen (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een allround verwerkingsbedrijf van hennep. Ze gebruiken alle delen van de steel, de vezel, het strooisel en het stof- om verschillende eindproducten met een zeer hoge zuiverheid te produceren. Daarnaast maken zij met behulp van kalkhennep panelen voor huizenbouw. Een milieuvriendelijk bouwmateriaal dat energiezuinig en duurzaam wonen mogelijk maakt. Ook produceren zij CPD-producten. Een bedrijf dat constant aan het innoveren is. Het bouwbedrijf heeft een landbouwafdeling, productieafdeling, bouwbedrijf en een laboratorium.

Wat wij bieden

We bieden jou als accountmanager bouw een afwisselende functie met een fulltime dienstverband. Je krijgt als accountmanager de kans om voor langere tijd aan het werk te gaan met de mogelijkheid tot een vast dienstverband op termijn. Het salaris ligt tussen de € 15,- en € 20,- bruto per uur.

Wil jij graag bij duurzaam innovatief bedrijf aan het werk als accountmanager? Solliciteer dan voor 11 mei! Voor vragen of voor meer informatie over de vacature 'Accountmanager bouw' kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597- 59 11 15.

Deel deze vacature via