Vacature: PLC Programmeur

  • Salaris Tussen € 2325,- en € 3747,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als PLC Programmeur houd jij je bezig met het schrijven van nieuwe software voor onze opdrachtgever. Omdat jij op de hoogte bent van de nieuwste technologieën zorg jij ervoor dat onze opdrachtgever voorop loopt in ontwikkeling. Wil jij graag aan de slag als PLC Programmeur bij een bedrijf in de omgeving van Heerenveen lees dan snel verder!

Als PLC Programmeur houd jij je voornamelijk bezig met de engineering van besturingssystemen: PLC en HMI voor installaties die worden toegepast in de voedingsmiddelen industrie. En met het onderhoud en verbetering van de software binnen het bedrijf, het tekenen van elektrische schema's in een E Plan, het archiveren van software applicaties, het voorkomen en oplossen van storingen, het testen en ontwikkelen van de database en de wensen van de klant implementeren. Daarnaast blijf je door cursussen en opleidingen volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Binnen het bedrijf is het een must om te blijven ontwikkelen, zodat er steeds meer innovatieve ideeën bij komen. Samen met het team werk je vanaf een gestructureerd werkplan en vanaf daar gaan je efficiënt te werk. Je maakt gebruik van elkaars kennis en dat houdt jullie als team scherp!  Maar naast het materiële aspect heb je ook veel contact met mensen! Als software engineer onderhoudt je veelal contacten met collega's en monteurs, maar ook met klanten. Het is daarom van belang dat je positief bent ingesteld en snel kunt schakelen. Jij bent immers degene die zo snel mogelijk met een oplossing moet komen! Het leuke van deze functie is dat in ontwikkeling blijft. Het bedrijf groeit en de technologie groeit mee!

Functie-eisen

  • ervaring in het Meet- en Regeltechnische vakgebied
  • ervaring met industriële bus systemen
  • VCA-certificaat (bij voorkeur)
  • Veiligheid laagspanning (NEN-EN 50110-1/ NEN 3140)
  • beheersing van de Engelse en Duitse taal;

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf dat momenteel fors aan het uitbreiden is. Hun klantenbestand bestaat uit kleine bedrijven uit te buurt tot grote internationale bedrijven. Doordat de bedrijven zo verschillend zijn wordt er voor iedere klant apparatuur op maat gemaakt. De klant staat centraal en onze klant buigt zo ver mogelijk mee om de klant super tevreden te laten vertrekken. Er werken momenteel 15 medewerkers binnen het bedrijf en er heerst een echte no nonsens mentaliteit. Ze weten van aanpakken en de medewerkers zijn goed op elkaar ingespeeld. Het is een groot en bloeiend bedrijf wat zich blijft ontwikkelen, wil jij ook mee ontwikkelen binnen dit bedrijf? 

Wat wij bieden

Je salaris zal worden vastgesteld op basis van jouw kennis en ervaring. Salarisrichtlijn ligt tussen de € 2.443,-- en  € 4.198,-- per maand. Je werkt in een dynamische, gezonde werkomgeving met een prettige werksfeer.

Ben jij enthousiast geworden en wil jij via Abiant aan de slag bij deze leuke opdrachtgever? Solliciteer dan voor 21 mei. Heb je nog vragen over de vacature 'PLC Programmeur'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via