Vacature: Minikraanmachinist

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een ervaren minikraanmachinist en zoek je een nieuwe uitdaging met veel afwisseling? Ben jij daarnaast een echte aanpakker die graag aan de slag wil? Dan is dit de baan die je zoekt.

Als minikraanmachinist assisteer je de grondwerker met het aanleggen van kabels, buizen, putten en de riolering. Samen met de grondwerker verricht je diverse werkzaamheden. Je beschikt over enige ervaring als kraanmachinist op een minikraan. Je kan zelfstandig werken, bent communicatief vaardig en kan samenwerken met de grondwerker. Nauwkeurigheid en actief meedenken met de aanpak van het project is geen probleem voor je. Je vindt het dus zeker niet erg om zelf de handen ook uit de mouwen te steken en houdt van afwisseling in je werkzaamheden.

Functie-eisen

  • geldig VCA-certificaat
  • B(E)-rijbewijs en eigen vervoer
  • aantoonbare werkervaring als minikraanmachinist

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers hebben projecten in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Je wordt ingezet op een langdurig project of op verschillende kleinere projecten.

Wat wij bieden

Het salaris ligt tussen € 12,50 en € 15,00 bruto per uur. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding als je met eigen vervoer naar de werklocatie rijdt. De werkzaamheden zijn voor een langere periode. Zie je jezelf al zitten op je minikraan? Dat is een goed teken! Twijfel niet langer en reageer voor 7 mei! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Minikraanmachinist'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Emmen op het telefoonnummer 0591 70 11 01.

Deel deze vacature via