Vacature: Medewerker hoveniersbedrijf

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Heb jij groene vingers? Ben je graag aan het werk in de buitenlucht? En hou je van aanpakken? In Beilen zijn wij op zoek naar een assistent hovenier. Iets voor jou? Lees dan snel onze vacature.

Voor een kleinschalig hoveniersbedrijf in Beilen zijn wij op zoek naar een assistent hovenier. In deze functie ondersteun jij de zelfstandig hovenier. Je helpt hem met het aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen. De werkzaamhedenvinden vooral bij particuliere klanten plaats. Je bent daarom representatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Ervaring in het hovenierswerk is geen vereiste. We zijn vooral op zoek naar medewerkers die van aanpakken weten. Werk je thuis graag in de tuin? Heb je veel interesse in bomen en planten? Misschien is het hoveniers vak dan wel een goede stap in je carrière. Eventueel is het zelfs mogelijk om via Abiant een opleiding in het groen te volgen.

Functie-eisen

  • aanpakkersmentaliteit
  • in staat fysiek werk uit te voeren
  • in bezit van eigen vervoer of woonachtig in Beilen

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een kleinschalig hoveniersbedrijf in Beilen. Het aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen en het aanleggen van vijvers zijn een greep uit de werkzaamheden die worden uitgevoerd. Deze werkzaamheden vinden vooral plaats bij particulieren in Beilen en directe omgeving.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor het gehele groenseizoen. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in Beilen en directe omgeving. Het salaris is conform cao Hoveniersbedrijf en ligt tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Wil jij binnenkort nog starten als medewerker hoveniersbedrijf. Solliciteer dan voor 28 mei op de vacature "medewerker hoveniersbedrijf". Mocht je nog vragen hebben over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via