Vacature: Montage monteur

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij in staat om zelfstandig volledige werkstukken te bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Voor een opdrachtgever in Groningen zoeken wij een Montagemonteur die van aanpakken weet. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder! Verzamelen van de benodigde productinformatie, assembleren van (eind)producten op basis van werkinstructies, tekeningen en specificaties, brengen van gereedgemaakte producten naar de juiste (opslag)locatie en/of diverse afdelingen, bewaken dat de productie binnen de gestelde normtijd plaats vindt, invullen van documentatie, behorend bij de producten stroom, Bestellen van materiaal en hulpmiddelen via de leidinggevende, tijdig aan- en afmelden van de werkorders in het ERP systeem, onderhoud aan en oplossen van kleine storingen aan de apparatuur. aanvullen van verbruiksartikelen. meedenken met de leiding over het verbeteren van processen.

Functie-eisen

  • zelfstandig werkstukken samen kunnen stellen 
  • tekeningen lezen
  • VCA-certificaat

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in Groningen is een vooruitstrevend bedrijf dat de klant altijd voor op stelt. Ze denken mee met hun klanten en zijn ook zeer betrokken met hun personeel. Er heerst ene super fijne sfeer en ze investeren in duurzame relaties met hun personeel. Momenteel zijn ze op zoek naar uitbreiding van het team omdat ze zijn gegroeid. Het mooie van deze opdrachtgever is dat ze alles zelf bewerken je kunt dus ook het eindresultaat bewonderen!

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Er wordt gewerkt in dagdiensten. Inschaling is conform de Cao Metaal & Techniek. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 13,- en € 16,-.

Wil jij aan de gang als Montage monteur? Dan komen wij graag met jou in contact en zien we graag je sollicitatie voor 10 mei tegemoet! Heb je nog vragen over de  vacature Montage monteur'? Neem dan contact op met Abiant Techniek in Groningen, telefonisch te bereiken op 050 20 60 200.

Deel deze vacature via