Vacature: Chauffeur CE

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Zit jij graag achter het stuur van een vrachtwagen? Heb je daarnaast graag afwisseling in je werkzaamheden en zoek je een leuke werkplek voor het gehele jaar. Lees dan snel deze vacature want wij zijn op zoek naar een gemotiveerde CE chauffeur.

Als CE Chauffeur word jij voornamelijk ingezet voor het vervoeren van zeecontainers in Nederland en Duitsland. In deze afwisselende functie word je voor verschillende chauffeurswerkzaamheden ingezet zoals het werken met een oplegger en een autolaadkraan, als chauffeur bij verkeersafzettingen, bij calamiteiten met een botsabsorber en bij winterdag in de gladheidsbestrijding. Vanwege de type werkzaamheden kan het voorkomen dat je af en toe in de nachten wordt ingezet. Dit vindt altijd plaats in goed overleg.

Functie-eisen

  • in bezit van VCA (of bereid te halen)
  • in bezit van certificaat veilig werken langs de weg (of bereid te halen)
  • in bezit van CE rijbewijs en code 95

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een familiebedrijf dat zich richt op het groot groenonderhoud in het Noorden van Nederland. Er werken het jaar rond zo’n 10 mensen binnen dit bedrijf. In het hoogseizoen wordt dit verder uitgebreid naar circa 50. De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd voor gemeenten en Rijkswaterstaat.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke fulltime baan voor het gehele jaar. Je ontvangt een uurloon conform de cao Groen, Grond en Infra. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Naar verwachting ligt dit tussen de € 12,40 en € 14,-.

Wil jij binnenkort nog starten als CE chauffeur? Solliciteer dan voor 4 juni op deze vacature. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00 of via infobeilen@abiant.nl.

Deel deze vacature via