Vacature: Productiemedewerker Glas

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij secuur en nauwkeurig in je werk? En kun jij zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren? Dan is deze vacature ''productiemedewerker Glas'' misschien wel iets voor jou! 

Als productiemedewerker glas ben jij onmisbaar voor de fabriek. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat al het glas op de juiste manier worden versneden door de machine. 

Het is belangrijk dat je in deze functie een proactieve houding hebt en beschikt over technisch inzicht. Je hoeft niet perse ervaring te hebben in dit specifieke werk, als je beschikt over de juiste mentaliteit leert onze opdrachtgever jouw alle kneepjes van het vak.
het is wel zwaar werk het is daarom van belang dat je fysiek in staat bent om glasplaten op de snijtafel te leggen.   

Functie-eisen

  • fysiek sterk 
  • aandacht voor veiligheid en kwaliteit 
  • proactieve houding 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is specialist in alles wat met glas te maken heeft. Het is een jong en dynamisch bedrijf met korte lijnen en veel ruimte voor doorgroeimogelijkheden. Er heerst een informele sfeer waardoor je je snel thuis zult voelen in dit bedrijf.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Indien het werk van beide kanten goed bevalt, behoort een rechtstreeks dienstverband bij de opdrachtgever tot de mogelijkheden. Jouw bruto uurloon zal conform cao tussen de €10,65 en €12,00 liggen. Jouw exacte loon is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. 

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Of wil je meer informatie over de vacature ''productiemedewerker glas'' Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum via telefoonnummer 0503-199630. Solliciteren kan tot en met 30 juni. 

Deel deze vacature via