Vacature: BBL leerling hovenier

  • Salaris Tussen € 5,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heeg
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Heb jij altijd al gedacht ik ga later in het groen werken? Dan is dit zeker een leuke vacature voor jou! Voor een super leuke opdrachtgever in de omgeving van Heef zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerling hovenier. Iets voor jou? Lees dan snel verder en wie weet start jij deze maand nog als leerling hovenier!

Als leerling hovenier is geen dag het zelfde. Zo houd jij je veelal bezig met schoffelen, snoeien, het bestrijden van onkruid, bladblazen, bosmaaien, grasmaaien en overig onderhoud. Daarnaast is een belangrijk onderdeel van je werk de aanleg van tuinen. Je bent dus veel in de buitenlucht aan het werk en dit is iets wat je graag doet. De werkzaamheden zijn onder andere bij particulieren en bij bedrijven. Je werkzaamheden zijn super divers en je kan leren van verschillende hoveniers en groenvoorzieners. Als de wil er is kun je heel veel leren en zijn er volop mogelijkheden binnen het bedrijf. Via Abiant helpen wij je met het behalen van de benodigde certificaten zodat jij uiteindelijk als zelfstandig hovenier aan het werk kan. Hierbij is het volgen of doorzetten van een bbl-opleiding één van de mogelijkheden. Bij voorkeur ben je al gestart met de opleiding tot hovenier.

Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • fulltime beschikbaar voor langere periode.
  • gestart met de opleiding tot hovenier (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een eenmanszaak uit de omgeving van Heeg. Het is een leuk bedrijf met een vaste kring van klanten die regelmatig uitgebreid wordt met nieuwe klanten. Ter versterking van zijn bedrijf zou hij graag een leerling opleiden waar de eigenaar al zijn kennis en kunde aan kan overdragen. Volop mogelijkheden om te leren en je eigen kwaliteiten te ontwikkelen!

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke werkplek voor een langere tijd waar je de fijne kneepjes van het vak van hovenier leert. Daarnaast verdien je een salaris tussen € 5,- en € 12,- bruto per uur en bouw je natuurlijk vakantiedagen en vakantiegeld op.

Ben jij de leerling hovenier waar wij in Heeg naar op zoek zijn? Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor de vacature 'leerling hovenier'? Neem dan voor 21 juni contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00 . We vertellen je graag meer over het het werken en leren in de groene sector.

Deel deze vacature via