Vacature: Allround timmerman

  • Salaris Tussen € 16,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zoek jij een baan als timmerman omdat het werken met hout jouw passie is? Werk jij graag aan een mooi project waarvan de kopers zeggen: "wow dat is een mooi staaltje vakmanschap"?  Ben je toe aan een nieuwe uitdaging bij een van de mooiste bedrijven in Stadskanaal? Dan is dit jouw kans!

Wij zoeken een representatieve en klantvriendelijke allround timmerman / meewerkend uitvoerder voor GroenewoldBouw! Een vakman die nauwkeurig en oplossingsgericht is. Onze voorkeur gaat uit naar een timmerman met ruime ervaring in allerlei timmerwerkzaamheden. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Het is belangrijk dat je tekeningen kunt lezen en dat je aan de hand van deze tekeningen je werkzaamheden kunt uitvoeren. Je werk bestaat uit: stelwerk (zowel kozijnen als profielen), fundatiewerk, houtskeletbouw en aftimmerwerk. Kort gezegd kun je worden ingezet vanaf de ruwbouw tot aan de afbouw. Omdat je ook de rol van meewerkend uitvoerder gaat vervullen verwachten we dat je collega's kunt begeleiden en aansturen. Tevens ben je in staat de werkzaamheden van onderaannemers te coördineren en te plannen. Uit je CV blijkt dat je recente en aantoonbare werkervaring hebt in een vergelijkbare functie.

Functie-eisen

  • ervaring als timmerman 1
  • ervaring met timmerwerkzaamheden in de woningbouw en/of de utiliteitsbouw
  • VCA-certificaat
  • B rijbewijs (BE is een pré)
  • "handen uit de mouwen" mentaliteit
  • teamworker

Over het bedrijf

Groenewold Bouw is gevestigd in Stadskanaal en actief in de nieuwbouw, verbouw, renovatie en eigen projectontwikkeling. Zij verzorgen niet alleen de bouwwerkzaamheden, maar ook het tekenwerk. GroenewoldBouw is in 2008 opgericht door Peter Groenewold en inmiddels uitgegroeid tot middelgroot bedrijf. Onze medewerkers werken met heel veel plezier voor dit mooie bedrijf.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een baan met toekomst in een groeiend bedrijf. Na een informeel kennismakingsgesprek ga je aan de slag als "timmerman/meewerkend uitvoerder". Via Abiant ontvang je een kledingpakket en een goed salaris. Het salaris is conform de timmerindustrie cao en zal liggen tussen de € 16,- en € 20,-Daarnaast zijn er mogelijkheden om je verder te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en deel je mee in de winstuitkering.

Ga jij binnenkort aan de slag voor GroenewoldBouw? Zet dan de eerste stap door te solliciteren op deze functie. Klik op de button "solliciteren" en laat je gegevens achter voor 22 juni. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met een medewerker van de vestiging Stadskanaal. Zij zijn te bereiken op het nummer 0599 65 18 08.

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature via