Vacature: Financieel administrateur Abiant

 • Salaris € 2150 - € 3300
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Groningen
 • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Cijfers kennen voor jou geen geheimen. Met jou oog voor detail krijg je energie van jaarafsluitingen, btw-aangiftes en efficiënt debiteurenbeheer. Als financieel administratief medewerker zorg jij er samen met jouw financiële collega’s voor dat het financiële beheer van Abiant Uitzendgroep en MF Groep (onderdeel van Abiant Holding) op rolletjes loopt.

Wij zoeken een  Financieel administrateur die zich thuis voelt in een dynamische omgeving, communicatief vaardig is, gepassioneerd en actief meedenkt. In deze stevige functie richt jij je als financieel specialist op alle werkzaamheden die voorbij komen op onze afdeling Finance. Zaken als debiteuren- en crediteurenbeheer, jaarafsluitingen, btw-aangiftes en ondersteunen bij het opstellen van managementrapportages en jaarcijfers zijn een onderdeel van je taken. Uiteraard doe je dit niet alleen, maar kom je te werken in een enthousiast team die bestaat uit gedreven professionals.

Functie-eisen

Met jouw oplossingsgerichte persoonlijkheid weet je precies hoe je de klus moet klaren. Jij bent iemand die niet in kaders denkt, maar juist oog heeft voor vernieuwing en verbetering  op de afdeling Finance. Kwaliteit leveren, nauwkeurig zijn en gestructureerd werken zijn voor jou herkenbare competenties.

Verder beschik je over:

 • hbo werk- en denkniveau met passende opleidingsachtergrond
 • enkele jaren werkervaring op een afdeling Finance
 • kennis van BI tooling
 • kennis van AFAS (pre)
 • zeer goede organisatorische en communicatieve vaardigheden

Over het bedrijf

Abiant Uitzendgroep en MF Groep, onderdeel van Abiant Holding, zijn samen de grootste regionale uitzendonderneming van Noord-Nederland. Wij zijn trotse werkgever van betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Trouwe opdrachtgevers die wij bedienen vanuit elf Abiant- en zeven MF-vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe, en de specialistische diensten EU Service, Jobcoaching, Horeca, Asbestsanering en Werving & Selectie.

Wij zijn een betrokken en informeel bedrijf, waar we persoonlijk met elkaar omgaan. Door onze coöperatieve achtergrond denken wij niet als eenlingen maar als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar. Wil je meer weten over onze organisatie, kijk dan op mf.nl en abiant.nl voor meer informatie.

Wat wij bieden

Bij ons kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, proactiviteit en persoonlijke ontwikkeling. Om te beginnen bieden wij een arbeidsovereenkomst voor een jaar tijd aan. De intentie is om een lang en gelukkige relatie aan te gaan en daar hoort natuurlijk op termijn een vast contract bij. Daar voegen we aan toe:

 • een functie voor 32-40 uur per week in een omgeving die volop in beweging is
 • afhankelijk van ervaring een salaris tussen € 2.150,- en max. € 3.300,- op basis van 40 uur per week
 • 25 vakantiedagen én 13 atv-dagen per jaar op fulltime basis
 • vergoeding woon-werkverkeer, maar ook prima voorzieningen om thuis te werken
 • smartphone, laptop en goede pensioenvoorziening

Enthousiast?
Ben jij enthousiast geworden en wil je graag komen werken als financieel administrateur op ons hoofdkantoor in Groningen? Solliciteer dan voor 12 juli.

Heb je nog vragen over de vacature ‘Financieel administrateur? Neem dan gerust contact op met Margriet Veldman, medewerker personeel en kwaliteit, via telefoonnummer 050 599 14 90. 

Deel deze vacature via