Vacature: Schoonmaker Sint Nicolaasga

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 10 uur
  • Standplaats Sint Nicolaasga
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Als schoonmaker ben jij de collega die elke keer weer blij ontvangen wordt! Jij zorgt er immers voor dat de boel er weer blinkend uit ziet. Wie wordt daar nou nu niet blij van? Je gaat aan het werk in 3 panden in Sint Nicolaasga. Spreekt dit je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken in Sint Nicolaasga een schoonmaker die voor langere tijd zelfstandig aan de gang wil gaan.

Voor een schoonmaakbedrijf zoeken we een gedreven schoonmaker die ervoor zorgt dat alles er tiptop uit ziet. De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het stoffen, moppen, stofzuigen, en het reinigen van bureaus, kamers en sanitair. Je gaat aan de slag op maandagochtend en op vrijdagmiddag. Je zult gemiddeld 2,5 uur per keer bezig zijn. Ook is er de mogelijkheid om een ander pand er achter aan te plakken zodat je ongeveer op 7,5 uur per werk uit komt. Kortom 3 pandjes in de buurt van Sint Nicolaasga, super makkelijk te combineren met school of met een andere baan! 

Functie-eisen

  • woonachtig in Sint Nicolaasga
  • 6-10 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een klein schoonmaakbedrijf. De eigenaar werkt zelf ook volop mee. Er zijn daarom korte lijntjes en persoonlijk contact is daarbij zeer belangrijk. Ze willen hun personeel door en door kennen en ze denken altijd met je mee om jou op een zo'n goed mogelijk plekje te zetten. Daarnaast is het inwerktraject altijd zorgvuldig en word je goed begeleid. Kortom een super leuke werkgever!

Wat wij bieden

Je gaat op maandagochtend en vrijdagmiddag aan de gang. Het totaal aantal uren per week is tussen de 6 uur en 10 uur. Het betreft een dienstverband voor langere tijd. Het salaris is conform cao Schoonmaak- en Glazenwassers bedrijf en zal tussen € 11,- en € 12,- bruto per uur zijn. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Sint Nicolaasga omdat de reiskosten in de schoonmaak cao niet vergoed worden!

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als "schoonmaker" in Sint Nicolaasga? Solliciteer dan voor 1 augustus. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker Sint Nicolaasga'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via