Vacature: Industrieel reiniger

  • Salaris Tussen € 9,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 8 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau VmboHavoMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in Joure? Neem jij regels en eisen op gebied van hygiëne serieus? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een productiebedrijf in Joure zijn wij op zoek naar een industrieel schoonmaker die in het leukste team van Joure wil komen werken!

Als industrieel schoonmaker houd jij je bezig met het schoonmaken van machines en apparatuur op verschillende afdelingen. Daarnaast zorg je ervoor dat de gehele productieruimte er weer netjes en gelikt uit ziet. Samen met je team zorg jij er voor dat alles conform de richtlijnen wordt schoongemaakt. Het is fysiek zwaar werk maar omdat vele handen licht werk maken is de klus binnen 8 uur geklaard!  Het leuke van deze job is dat je tussen 21:30 uur en 06:00 uur een toeslag ontvangt van 150%. Dat is nog eens mooi verdienen! Het is mogelijk om aanstaande vrijdag nog te beginnen en er in ieder geval tot en met september elke vrijdag werk. Bij een wederzijds fijne samenwerking wordt er gekeken naar mogelijkheden tot verlenging en deze zomervakantie kun je extra dagen aan het werk!

Functie-eisen

  • 18 jaar of ouder
  • woonachtig in de omgeving van Joure

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een specialistisch schoonmaakbedrijf dat zich voornamelijk richt op schoonmaakwerkzaamheden in de foodindustrie.  Je komt te werken bij een leuk bedrijf in Joure in een hecht team. Elke week weer zetten jullie je samen in voor een blinkend resultaat. Er werken ongeveer 200 medewerkers bij het bedrijf, waarvan jij in een team met 10 collega's komt te werken.

Wat wij bieden

Het gaat om een parttime functie met vrijdag als werkdag. Het salaris wordt ingeschaald tussen € 9,- en € 17,- bruto per uur, afhankelijk van jouw ervaring. Dit loon is inclusief ploegentoeslag. Dit alles wordt bepaald aan de hand van de cao Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf. 

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als industrieel reiniger in Joure? Solliciteer dan voor 2 augustus. Heb je nog vragen over de vacature 'Industrieel reiniger'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via