Vacature: Bouwvakhulp omgeving Winsum

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winsum Gn
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Wil jij graag aan het werk in de bouw en tegelijkertijd meer leren over de bouw? Kijk dan snel verder naar deze vacature!

Wij zijn op zoek naar een bouwvakhulp voor een bouwbedrijf in de omgeving van Winsum. Als bouwvakhulp ondersteun jij op de bouwplaats. Je helpt mee met het bouwen van de aanbouw van een huis. Hierbij til je materialen, maak je samen met je collega een fundering, plaats je kozijnen zorg je dat de bouwplaats schoon blijft. Verder ondersteun je je collega's in alle verder voorkomende werkzaamheden. Ervaring voor deze functie is niet vereist, de motivatie om te leren is wel belangrijk. Je leert veel op de bouwplaats en traint tegelijkertijd je armspieren! 

Functie-eisen

  • Flexibele instelling
  • Motivatie om te leren
  • Lichamelijk zwaar werk kunnen uitvoeren

Over het bedrijf

Dit allround bouwbedrijf is gevestigd in Winsum (Groningen). Hun werkzaamheden bestaan vooral uit aanbouw, verbouw, nieuwbouw, utiliteitsbouw, renovatie, restauratie en onderhoud. Een totaalpakket dus. Het bouwbedrijf is gespecialiseerd in complete verbouwingen, het leveren en plaatsen van kozijnen, het renoveren van badkamer en toilet, het leveren en plaatsen van nieuwe kozijnen en het uitbouwen van een woning. Door de verschillende werkzaamheden kom je bij verschillende mensen over de vloer, veel afwisseling voor jou dus!

Wat wij bieden

De vacature voor bouwhulp in de omgeving van Winsum betreft een fulltime functie tot het einde van het jaar. Je salaris zal, conform cao, liggen tussen de €12,00 en €15,00 euro per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Wanneer de werkzaamheden van beide kanten goed bevallen bestaat er de mogelijkheid om vaker dit soort klussen bij ons uit te voeren. 

Wil jij aan de slag als bouwvakhulp en heb je zin om door te pakken? Solliciteer dan voor 16 augustus! Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Ons telefoonnummer is 050 319 96 30.

Deel deze vacature via