Vacature: Monteur tuin en park

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winsum Gn
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Wil jij ervoor zorgen dat alle tuin- en parkmachines gerepareerd worden? Lees dan snel verder voor de vacature van monteur tuin en park!

Jouw werkdag zal uit verschillende werkzaamheden bestaan. Onder andere het repareren van machines behoort tot jouw dagelijkse werkzaamheden. Hierbij gaat het onder andere om grasmaaiers en bosmaaiers. Van het sleutelen aan een bosmaaier tot het onderhoud aan een grasmaaier, alles komt voorbij. Daarnaast sta je klanten te woord. Je adviseert klanten over de aankoop van nieuwe en tweedehands machines, waarbij je de klanten uitgebreide instructies en demonstraties geeft. 

Enige technische ervaring heeft onze voorkeur. Heb je nog weinig technische ervaring maar wel de motivatie en technische aanleg om te leren? Ook dan kun je reageren op deze vacature.

Functie-eisen

  • Sociale houding
  • Kennis van tweetaktmotoren
  • Technische ervaring/aanleg

Over het bedrijf

Wij leveren machines en gereedschappen voor tuin- en park. Wij bieden alle service op het gebied van machines. Verhuur, verkoop, keuring, onderhoud en reparaties behoren tot onze werkzaamheden.

Vanwege groei binnen de organisatie zijn wij op zoek naar versterking voor binnen ons team. We zijn een kleine organisatie met twee medewerkers. Hieromheen werken wij samen met zzp'ers die ons ondersteunen in onze service. We zijn harde werkers en hebben een veelzijdige klantenkring. Particuliere opdrachtgevers en bedrijven behoren beide tot onze klantenkring.

Wat wij bieden

De vacature voor monteur tuin en park betreft een fulltime functie. Eventueel is 3 á 4 dagen ook mogelijk. Je begint met een dienstverband voor bepaalde tijd. Mochten de werkzaamheden bij beide partijen is er zicht op een vast dienstverband. Jouw salaris zal conform cao liggen tussen de €11,00 en €15,00 per uur, afhankelijk van de kennis en ervaring die jij meebrengt. 

Wil jij aan het werk als monteur tuin- en parkmachines? Of wil je meer informatie over de vacature 'monteur tuin en park'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Bedum via het telefoonnummer 050 - 319 96 30. Je kunt solliciteren tot en met 6 augustus.

Deel deze vacature via