Vacature: Verhuizer

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMboHbo

Over de functie

Jij bent servicegericht, netjes op andermans spullen en een aanpakker. Ben je daarnaast  op zoek naar een flexibele (bij)baan? Dan is deze vacature als oproepmedewerker verhuizer net wat voor jou!

Onze opdrachtgever in Groningen is voor de komende periode op zoek naar verhuizers voor de oproeppool. Als verhuizer ga je met je collega’s aan de slag bij zowel particuliere -  als bedrijfsverhuizingen. Je komt te werken voor een bedrijf met een modern wagenpark en schone verhuiswagens. Ben je overdag beschikbaar voor oproepwerk? Laat je gegevens achter! Wij zijn op zoek naar kandidaten die flexibel inzetbaar zijn.

Functie-eisen

  • Woonachtig in Groningen
  • Flexibel beschikbaar
  • Fysiek goed in orde

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een verhuisbedrijf in Groningen. Zij verzorgen particuliere en zakelijke verhuizingen in het noorden met de focus op de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Als verhuisbedrijf denken zij graag mee en nemen zij het werk voor de klant uit handen. Zij willen de klant geheel ontzorgen tijdens een verhuizing en de klant snel thuis laten voelen in het nieuwe onderkomen van de klant. Zij zijn sterk in verhuiswerk!

Wat wij bieden

De oproep verhuizer die we zoeken is servicegericht en een echte aanpakker. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en zal tussen de € 10,- en € 12,- zijn.
Ben je geïnteresseerd in deze vacature verhuizer of ken je iemand die goed zou kunnen doen? Solliciteer het liefst per direct, maar uiterlijk voor 08 augustus of neem contact op met ons uitzendbureau in Groningen, telefoonnummer 050 549 28 40.

Deel deze vacature via