Vacature: Winkelmedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau MavoHavoMboVwo

Over de functie

Ben jij klantvriendelijk, enthousiast en representatief? Zie je graag klanten met een tevreden gevoel huiswaarts keren en werk je graag in een winkel? Lees dan snel deze vacature want wij zijn op zoek naar een winkelmedewerker in Beilen en Assen.

Voor een telefoonwinkel zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker. Naast het verkopen van smartphones, smartwatches en tablets voer je ook kleine reparaties hieraan uit. Met jouw enthousiasme en klantvriendelijkheid weet jij klanten met een goed gevoel de winkel uit te laten lopen. Als winkelmedewerker ben je het gezicht van de winkel en het aanspreekpunt voor klanten. Bij drukte weet je goed het overzicht te bewaren en geef jij alle klanten het gevoel dat ze zich gezien en gehoord voelen. Je adviseert de klanten, verkoopt diverse producten en zorgt ervoor dat de winkel netjes is.

Functie-eisen

  • Bereid om ook op zaterdag te werken
  • Enigszins technisch onderlegd
  • Affiniteit met smartphones, tablets, etc.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft winkels in Beilen en in Assen. Voor beide locaties zijn wij op zoek naar een fulltime als parttime winkelmedewerker. Als parttime winkelmedewerker is in ieder geval zaterdag jouw vaste werkdag. Is het verrichten van reparaties meer jouw ding? Geen probleem? In overleg is er veel mogelijk.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke en uitdagende functie waarbij je niet alleen de klanten adviseert, maar ook zelfstandig kleine reparaties kan uitvoeren. Na een jaar via Abiant werkzaam te zijn geweest, word je overgenomen door onze opdrachtgever. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Een richtlijn is € 10- tot € 13,- bruto per uur.

Ben jij de handige en bevlogen winkelmedewerker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 17 september! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature winkelmedewerker? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via