Vacature: Bouwvakhulp omgeving Winsum

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winsum Gn
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Is het werk op de bouw jouw ding en houd je van afwisselende werkzaamheden? Ga dan aan het werk als bouwvakhulp in de omgeving van Winsum!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een bouwvakhulp in de omgeving van Winsum. Als bouwvakhulp bied jij ondersteuning op de bouwplaats. Je helpt je collega met allerlei werkzaamheden en leert op deze manier nieuwe dingen over de bouw. Je tilt materialen, maakt funderingen, plaatst kozijnen en zorgt voor een schone werkomgeving. Daarnaast ondersteun je je collega's met alle werkzaamheden die verder nog voorkomen. Het zijn dus afwisselende werkzaamheden! Voor deze functie is het niet vereist om ervaring te hebben, het is wel belangrijk dat je motivatie hebt om te leren en om aan de slag te gaan. 

Functie-eisen

  • Lichamelijk goed in orde
  • Leergierig
  • Vca of bereid deze te halen

Over het bedrijf

Dit allround bouwbedrijf is gevestigd in Winsum (Groningen). Hun werkzaamheden bestaan vooral uit aanbouw, verbouw, nieuwbouw, utiliteitsbouw, renovatie, restauratie en onderhoud. Het bouwbedrijf is gespecialiseerd in complete verbouwingen, het leveren en plaatsen van kozijnen, het renoveren van badkamer en toilet, het leveren en plaatsen van nieuwe kozijnen en het uitbouwen van een woning. Door de verschillende werkzaamheden kom je bij verschillende mensen over de vloer, veel afwisseling voor jou dus!

Wat wij bieden

Als bouwvakhulp kun je fulltime aan de slag voor langere tijd. Jouw salaris ligt, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, tussen de € 12,00 en € 15,00 euro per uur. 

Ben jij enthousiast om als bouwvakhulp aan de slag te gaan bij onze opdrachtgever? Solliciteer dan snel, maar uiterlijk voor 1 oktober. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van het uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via