Vacature: Logistiek medewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Binnen dit bedrijf kom je in een super enthousiast team te werken waar je voor langere tijd aan de slag kunt. Als logistiek medewerker ben jij een onmisbare speler in het team. Samen klaren jullie de klus! Wil jij aan de gang als logistiek medewerker in Leeuwarden? Lees dan snel verder, we vertellen je graag meer.

Als logistiek medewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het gehele proces van begin tot eind. Hierbij kun je denken aan het samenstellen van de orders, goederen inpakken, labels printen, het verzendklaar maken van de orders en daarnaast zorg je voor een nette afhandeling. Ook ben je volop aan de gang met de heftruck, omdat de pallets ook verplaatst moeten worden. Omdat je veel met producten werkt vanuit de koeling en de vriezer kan het voorkomen dat je een dikke trui moet aan trekken tijdens het werk. Wat uniek is aan dit bedrijf is dat er echt aandacht is voor jou. Je word zorgvuldig opgeleid en krijgt een plekje in het team voor bij voorkeur de rest van je leven. Kortom een prachtige vacature waar je van harte welkom bent om jezelf te ontwikkelen.

Functie-eisen

  • MBO logistiek(bij voorkeur)
  • heftruckcertificaat
  • VOG

Over het bedrijf

Binnen het bedrijf staat service voorop. Enkel perfect is goed genoeg voor hun klanten. Ze willen het zo makkelijk mogelijk maken voor hun klanten, door top kwaliteit te leveren. In totaal werken er rond de 15 mensen, waarvan er 3 collega’s met jou in de productie aan de slag gaan. Je werkt in een divers team waarin de sfeer gemoedelijk is. Als echte aanpakkers zetten jullie samen de schouders onder het werk, en zorgen jullie dat de klanten hun producten met een tevreden gevoel ontvangen. Het bedrijf heeft klanten over de hele wereld! Super afwisselende producten en klanten dus.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Er wordt gewerkt in dagdiensten. Inschaling is conform Cao Levensmiddelen. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 10,- en € 12,-.

Ben jij de gemotiveerde medewerker die we zoeken? Solliciteer dan voor 27 September. Heb je nog vragen over de vacature ‘Logistiek medewerker’? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure door te bellen naar 0513 22 70 00 .

Deel deze vacature via