Vacature: Aanpakker zonder hoogtevrees

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leens
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoMbo

Over de functie

Ben jij de komende tijd beschikbaar om je handen uit de mouwen te steken en heb je geen hoogtevrees? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Als aanpakker zonder hoogtevrees ga je samen met één of meerdere collega's op pad om diverse dakbedekkingen (bitumen, kunststof, pannen) in de nieuwbouw- en renovatiesector aan te brengen. Ook bij particulieren zorgen jullie ervoor dat door vakkundige afwerking de kwaliteit van elk dak, van kleine berging tot bedrijfspand, hellend of vlak, is gewaarborgd. Na een dag hard werken, ruimen jullie samen de werkplek op. De volgende dag gaan jullie er weer met frisse moed tegenaan en word wederom de klus geklaard. Onze opdrachtgever is volop bezig in de Noordelijke provincies. Het is voor onze opdrachtgever geen probleem als je nog geen ervaring hebt, met een leergierige houding kom je ver. Wie weet ben jij over een aantal jaar een echte vakman of vakvrouw!

Functie-eisen

  • geen hoogtevrees
  • in bezit van een geldig VCA-certificaat (of bereid deze te behalen)
  • in bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de provincie Groningen. De klussen zijn echter in de 3 noordelijke provincies, daarom is geen probleem als je uit Friesland of Drenthe komt. Kwaliteit staat voorop bij onze opdrachtgever, daarnaast dragen ze graag hun kennis over op nieuwe medewerkers maar ook op klanten. Ze bestaan inmiddels bijna 20 jaar en gaan er nog altijd vol voor! De klanten van dit bedrijf zijn zowel particulieren als grotere projecten. Jouw collega's hebben ruime ervaring in het vak en staan er voor open om jou alles te leren over dakonderhoud en dakreparatie. Je bent van harte welkom en ze staan te popelen om jouw het vak te leren.

Wat wij bieden

Als aanpakker zonder hoogtevrees kun je per direct fulltime aan de slag bij onze opdrachtgever. Jouw salaris wordt vastgesteld aan de hand van jouw kennis en ervaring en ligt tussen de € 10,- en € 15,- bruto per uur.

Geeft het jou een kick om op hoogte aan de slag te gaan? Dan ben jij de aanpakker zonder hoogtevrees die wij zoeken! We ontvangen je sollicitatie het liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk 27 September. Heb je nog vragen over de vacature ‘Opperman dakdekker’? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Leek door te bellen naar 0594 51 99 44. 

Deel deze vacature via