Vacature: Productiemedewerker raamdecoratie

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Wil jij een bijdrage leveren aan het maken van een mooi product? Heb jij een oog voor precisie en werk je nauwkeurig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als fijnmatig productiemedewerker draag jij bij aan het maken van raamdecoratie en insectenwering (horren). Dit is een arbeidsintensief proces waarbij het harde werken beloond wordt met een zichtbaar mooi product.

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Je werkt in dagdiensten met werktijden van 8.00 – 17.00 uur.

Functie-eisen

  • bij voorkeur ervaring als productiemedewerker
  • flexibele en leergierige werkhouding
  • zelfstandig en nauwkeurig werken


Over het bedrijf

Je komt te werken voor een bedrijf dat actief is in de wereld van de raamdecoratie en insectenwering (horren). Het maken van deze producten is arbeidsintensief. Dit betekent niet dat je continu werkt aan een machine, maar dat er veel handwerk aan te pas komt. Denk aan het op maat snijden van materialen, het in elkaar zetten van onderdelen of het aan elkaar vast maken van de onderdelen.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke baan binnen een plezierig bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De werkzaamheden zijn voor een lange duur. Jouw startsalaris in deze functie is tussen de € 12,- en € 13,- bruto per uur en is conform de cao Metaal & Techniek.

Ben jij dé kandidaat voor deze vacature? Solliciteer dan gelijk! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050 549 28 40.

Deel deze vacature via