Vacature: Allround timmerman omgeving Middelstum

  • Salaris Tussen € 15,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Middelstum
  • Opleidingsniveau MavoMbo

Over de functie

Zoek jij een nieuwe uitdaging als allround timmerman? En zoek jij een functie waar je veel afwisseling hebt in je werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een allround timmerman omgeving Middelstum. Als allround timmerman werk je aan afwisselende klussen voor zowel particulieren als bedrijven. Je voert voornamelijk herstel- en renovatiewerkzaamheden uit gericht op het vervangen van tegels, lood-, hang- en sluitwerk, het afhangen van deuren en het herstellen van schades. Veelzijdige werkzaamheden dus, waarbij jij geen een dag hetzelfde is. Dit is een baan met verantwoordelijkheid, dus jij hebt oog voor details en kwaliteit. 

Functie-eisen

  • Zelfstandige werkhouding
  • Vca of bereid deze te halen
  • Rijbewijs B

Over het bedrijf

Het bedrijf staat bekend om onze uitdrukking: 'Vakwerk is mensenwerk', en hier staan wij ook echt voor. Zodra je bij het kantoor binnenloopt voel je je direct welkom geheten door het kleine en hechte team. De werkzaamheden vinden vooral plaats in de provincie Groningen. De projecten richten zich vooral op herstel van bevingsschade, renovatie en nieuwbouw. Daarnaast maakt het bedrijf diverse soorten en formaten kozijnen in onze eigen werkplaats.

Wat wij bieden

Als allround timmerman omgeving Middelstum ga je fulltime aan het werk. De optie op een vast dienstverband behoort tot een van de mogelijkheden. Voor jouw werkzaamheden ontvang je een salaris tussen de € 14,00 en € 20,00 bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

Ben jij enthousiast om aan het werk te gaan als timmerman omgeving Middelstum? Reageer dan op deze vacature voor 8 oktober. Wanneer je nog vragen hebt of meer informatie wil over deze vacature kun contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via