Vacature: Betonwerker Cimitec Infra & Milieu

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Je bent een harde werker en vind het leuk om, samen met je team, op verschillende plekken in Nederland de mooiste betoncreaties te maken.
Hierbij kun je denken aan fietspaden, betonvloeren in woningen, beton met print in tuinen of om rotondes en ga zo maar door. Lekker divers dus!

In de betonbouw is het hard doorwerken, maar dit past goed bij jou omdat je hier je energie in kwijt kunt. Daarom pas jij dan ook goed bij de vacature van 'betonwerker". Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit voorbereidende taken zoals schoonmaken en egaliseren van de ondergrond, assisteren bij het leggen en het onderhouden van diverse betontoepassingen. Wanneer je werkdag eens wat langer duurt ben je flexibel en blijf je wat langer om door te werken tot het werk af is. Met je collega’s zorg je er uiteraard voor dat de werkplek netjes en opgeruimd wordt achtergelaten. Naar mate je meer ervaring opdoet, krijg je meer verantwoordelijkheden.

Functie-eisen

Ervaring als betonwerker is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Het belangrijkste is dat je twee rechterhanden hebt en het leuk vindt om hard te werken.

Daarnaast is het volgende van belang:

  • geldig VCA-certificaat of bereid deze te halen
  • rijbewijs B(E)
  • opleiding richting de bouw (bij voorkeur)
  • flexibel inzetbaar
  • leergierig

Over het bedrijf

Als betonwerker ga je aan de slag voor Cimitec Infra & Milieu uit Drachten. De oorsprong van dit bedrijf ligt in de grond- weg- en waterbouw, waar ze zich gespecialiseerd hebben in de aanleg en het onderhoud van betontoepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vloeistofdichte vloeren en de aanleg van creteprint betonvloeren. Daarnaast is Cimitec regelmatig te vinden bij de particulier voor klussen op maat! Cimitec is actief in heel Nederland.

Wat wij bieden

We bieden jou een werkplek waar je jouw kennis over het werken met betontoepassingen de komende jaren flink kunt uitbreiden. Binnen het bedrijf wordt waarde gehecht aan jouw persoonlijke ontwikkeling, professionaliteit en plezier in het werk. Als betonwerker liggen jouw verdiensten tussen de €10,- en €15- bruto per uur. Dit is afhankelijk van jouw werkervaring.

Ben jij de betonwerker die binnenkort bij Cimitec aan de slag gaat? Solliciteer dan gelijk, maar in ieder geval voor woensdag 8 oktober. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'betonwerker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via