Vacature: Schoonmaker apotheek

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 10 uur
  • Standplaats Sint Nicolaasga
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Wil jij de boel weer laten blinken en shinen in de apotheek in Sint Nicolaasga? Dan zijn wij opzoek naar jou! Je gaat schoonmaken in bij voorkeur 3 panden in Sint Nicolaasga. Onze opdrachtgever zoekt een schoonmaker die voor langere tijd zelfstandig aan de gang wil gaan. 

Voor een schoonmaakbedrijf zoeken wij een gedreven schoonmaker die ervoor zorgt dat alles er tiptop uit ziet. De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het stoffen, moppen, stofzuigen, en het reinigen van bureaus, kamers en sanitair. Jouw werkdagen zullen plaatsvinden op maandagochtend en vrijdagmiddag. Je zult gemiddeld 2,5 uur per keer bezig zijn. Ook is er de mogelijkheid om een ander pand er achter aan te plakken zodat je ongeveer op 7,5 uur per werk uit komt. Kortom 3 pandjes in de buurt van Sint Nicolaasga. Super makkelijk te combineren met school of met een andere baan! Mocht je nu 1 of 2 pandjes willen doen komen we ook graag in contact.

Functie-eisen

  • 6-10 uur per week beschikbaar
  • goede motivatie
  • woonachtig in Sint Nicolaasga

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in Sint Nicolaasga is een klein schoonmaakbedrijf. Ook de eigenaar werkt volop mee. Het contact is daardoor ook persoonlijk en de lijntjes zijn kort. Ze willen hun personeel door en door kennen en ze denken altijd met je mee om jou op een zo'n goed mogelijk plekje te zetten. Het inwerktraject is daarom ook altijd zorgvuldig en je wordt goed begeleid. Kortom een super leuke werkgever!

Wat wij bieden

Het betreft een functie voor langere tijd. Je werkdagen zullen plaatsvinden op maandagochtend en vrijdagmiddag. Het totaal aantal uren per week is tussen de 6 uur en 10 uur. Het salaris is conform cao Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf en zal tussen € 11,- en € 12,- bruto per uur zijn. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Sint Nicolaasga omdat de reiskosten in de Schoonmaak cao niet vergoed worden!

Ben jij enthousiast geworden over de functie en wil je graag aan het werk als "schoonmaker" in Sint Nicolaasga? Solliciteer dan voor 6 oktober Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker apotheek'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via