Vacature: Bijbaan

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Volg jij een studie? En ben jij op zoek naar een bijbaan voor de dagen waarop je geen school hebt? Of ben je gepensioneerd en zoek je af en toe nog een mooie klus? Dan kun je aan het werk bij Abiant! Wij hebben verschillende mogelijkheden voor dagjeswerk, oproepwerk of een vaste bijbaan. Schrijf je snel in bij Abiant, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden!

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die naast hun studie of bestaande baan nog wat tijd over hebben om werkzaamheden op te pakken. Ook als je gepensioneerd bent en nog zin hebt om af en toe een klus op te pakken kun je aan het werk bij Abiant. Wij hebben leuk dagjeswerk in de omgeving van Bedum, maar ook voor een vaste bijbaan kunnen we met jou kijken naar de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld meelopen met een hovenier, heftruckwerkzaamheden oppakken, aan de slag als bijrijder, aan het werk met terreinwerkzaamheden, machinewerk, schoonmaakwerk en nog veel meer! Het is net wat voor aanvragen er binnenkomen. Afwisselende werkzaamheden dus!

Wie ben jij? Jij bent parttime beschikbaar en weet van aanpakken. Of je nu een dag per week, of juist vier dagen per week beschikbaar bent, samen kunnen we kijken naar passende werkzaamheden voor jou. Heb jij je VCA? Dat is mooi, dan kunnen we jou bij extra veel werkzaamheden inzetten. Heb je geen VCA? Ook geen enkel probleem, ook dan zoeken we de bijbaan voor jou. Jij beschikt over een rijbewijs B of een fiets, zodat jij bij de opdrachtgevers kunt komen. 

Functie-eisen

  • eigen vervoer
  • woonachtig in een straal van 30 kilometer van Bedum

Over het bedrijf

Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Dagelijks zijn ruim 2.000 uitzendmedewerkers namens ons aan de slag. We zijn actief in sectoren die we van haver tot gort kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken. Dat zijn de mensen die bij Abiant werken; Abianters waar we trots op zijn.  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een afwisselende bijbaan met mogelijkheden in verschillende branches waarbij je kunt werken waar en wanneer jij wilt! Het uurloon verschilt per klus en is afhankelijk van jouw ervaring en leeftijd. Het uurloon ligt gemiddeld tussen de € 10,- en € 15,- euro per uur. 

Zie jij het wel zitten om met een bijbaan aan de slag te gaan voor Abiant Bedum? Reageer dan op deze vacature! Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via