Vacature: Junior Operator Vervormen

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan waar je jezelf kan ontwikkelen tot Operator Vervormen in Groningen. Dan is dit de baan voor jou!

CIG is, voor de afdeling Centraalstaal, op zoek naar een junior Operator Vervormen. Een unieke kans om jezelf te ontwikkelen tot een echte vakspecialist onder begeleiding van een ervaren Senior Operator vervormen.

Als Junior Operator vervormen leer je het vervormen van plaatdelen voor de meest uitlopende projecten wereldwijd. Je leert aan de hand van zeer ervaren collega's het specifieke vakmanschap koud vervormen van staal. naast je directe collega's ben je onderdeel van CIG waarbij je nauw samenwerkt met de assemblage afdeling en de engineers/project managers.

Het opleidingstraject kent meerdere stappen van 1 op 1 begeleiding tot het zelfstandig kunnen hervormen en waarborgen van de kwaliteit van de te vervormen plaatonderdelen. Uiteraard leer je ook alles over het werken met diverse bovenloopkranen, het oplossen van eenvoudige storingen, onderhoud van gereedschappen en de het beheren van de juiste mallen.


Functie-eisen

  • Minimaal een VMBO of MBO 1,2 opleidingsniveau
  • Affiniteit met techniek
  • Enig ruimtelijk inzicht
  • Netjes te werken met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid

Over het bedrijf

CIG is gevestigd in de stad Groningen en is toeleverancier van hoogwaardige stalen en aluminium vervormdelen voor de scheepsbouw en architectuur.

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime baan voor langere periode. Doorgroeimogelijkheden. Werkdagen van plusminus 07.00 - 15.30 uur. Het bruto uurloon is tussen € 14 en € 15,-,conform de CAO Metalektro.

Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Solliciteer dan gelijk voor 16 oktober. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met de vestiging Abiant Techniek op het telefoonnummer 050 206 02 00.

Deel deze vacature via