Vacature: Klusser

  • Salaris Tussen € 14,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij handig met gereedschap en zijn kleine verbouwingen geen probleem voor jou?  Dan ben jij de klusser waar wij naar op zoek zijn!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ‘echte’ klusjesman met voldoende ervaring in het klussen/verbouwen, bijvoorbeeld doordat je je eigen huis hebt verbouwd. De klussen die jij gaat aanpakken zijn heel divers van rolluiken, zonwering ophangen, vloerenleggen, afhangen van deuren en het in elkaar zetten van kasten. Dit is voor jou een piece of cake. 

Functie-eisen

  • B rijbewijs 
  • aantoonbare ervaring met klussen

Over het bedrijf

Wegens aanhoudende drukte is onze opdrachtgever op zoek naar een collega klusser. Samen met ongeveer 6 andere collega’s ga jij dagelijks aan de slag op particuliere klanten te woord te staan en te helpen bij kleinere verbouwingen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een afwisselende baan als klusser waarin je fulltime aan de slag kunt voor langere tijd. Je ontvangt een salaris conform cao Doe-het-zelf bedrijven. Je salaris ligt tussen de € 12,- en € 16,- bruto per uur en is afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Ben jij de "klusser" waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 4 november aanstaande. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda via het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via