Vacature: Industrieel reiniger

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben jij niet bang om vieze handen te krijgen? Lees dan snel deze vacature want wij zijn op zoek naar een Industrieel reiniger.

Als Industrieel reiniger zorg jij er samen met jouw collega's voor dat de afvalverwerkingsfabriek en het buitenterrein wordt schoongehouden. Dit doe je met behulp van verschillende machines zoals hogedrukspuiten, stoomreinigers en stofzuigers of 'gewoon' met de bezem. Tijdens de naderende fabrieksstop worden de productieruimtes extra gereinigd. In een korte periode zorg je er samen met jouw collega's voor dat je fabriek er weer tip top bijstaat. Je reinigt ook de muren en wanden, machines en werkbladen. Deze werkzaamheden voer je uit bij een schoonmaakbedrijf dat de werkzaamheden uitvoert bij een afvalverwerkingsbedrijf. 

Functie-eisen

  • Vca-certificaat 
  • in bezit van eigen vervoer
  • fulltime beschikbaar (bij voorkeur)

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een bedrijf dat werkzaamheden verricht door heel Nederland. Kwaliteit, veiligheid, service en een persoonlijke benadering is waar ze voor staan.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime werkplek in de schoonmaak. Er is een reële kans dat de werkzaamheden na de fabrieksstop doorlopen voor onbepaalde tijd. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 11,44 en de € 12,00 conform cao Schoonmaak. 

Ben jij de Industrieel schoonmaker waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan zo spoedig mogelijk, maar voor 12 november, op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature Industrieel schoonmaker? Neem dan contact op met onze vestiging in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via