Vacature: Inpakker worstenmakerij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij de komende maanden beschikbaar om bij te springen als inpakker bij een worstenmakerij in Joure? Wil jij je steentje bijdragen aan een ambachtelijk product waar iedereen blij van word, zeker in je kerstpakket! Vanwege extra drukte de komende periode zijn ze druk op zoek naar extra versterking! Iets voor jou? We vertellen graag meer.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het inpakken van worsten, stickeren, de voorraad in de gaten houden en daarnaast zorg je ook dat de dozen op de juiste plek staan voor het vervoer. Omdat we richting de kerst gaan heeft deze opdrachtgever extra drukte vanwege de kerstpakketten. Veel pakketen worden gevuld met dit ambachtelijke product. Er zijn 8 soorten worsten die het bedrijf in Joure maakt. Ieder met zijn eigen recept en stickermethode. De werktijden zijn van 07:30-16:00. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke functie maar mocht het goed bevallen van beide kanten zijn er zeker mogelijkheden om voor langere tijd aan de slag te gaan.

Functie-eisen

  • affiniteit met vlees
  • fulltime beschikbaar
  • woonachtig in de omgeving van Joure

Over het bedrijf

De worstenmakerij is een begrip in de regio en zeker in Joure. Ze bereiden een ambachtelijk product met een unieke smaak. Je wordt echt onderdeel van het team en er heerst een fijne ongedwongen sfeer. Er wordt hard gewerkt maar er is ook zeker tijd voor een lolletje. Ze staan open voor nieuwe ideeen en blijven hun producten en werkwijze ontwikkelen. Een super tof bedrijf met veel mogelijkheden dus!

Wat wij bieden

Je kan per direct fulltime aan de slag. Wanneer het dienstverband van beide kanten goed bevalt, is er mogelijkheid tot verlening het gaat echter eerst om een tijdelijk functie. Abiant biedt jou een salaris conform de cao slagersbedrijf dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen €10,- en €11- bruto per uur zijn. 

Ga jij binnenkort aan de slag als Inpakker worstenmakerij? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 13 november! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via