Vacature: Timmerman houtskeletbouw

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij affiniteit met houtbewerking en beschik je over een timmeropleiding? Werk je graag in een informeel bedrijf waar een grote mate van betrokkenheid heerst? Lees dan snel deze vacature want wij zijn op zoek naar een timmerman houtskeletbouw in Assen.

De bouwsector is volledig in ontwikkeling wat leidt tot een flinke toename in aanvragen bij onze opdrachtgever. Om aan deze vraag te kunnen voldoen zijn we op zoek naar meerdere kandidaten die aan de slag willen als timmerman houtskeletbouw. Als timmerman houtskeletbouw draag je bij aan het productieproces en assembleer je complete prefab daken, wanden en dakkapellen. Samen met twee collega's sta je aan de productiebaan en samen leveren jullie een belangrijke bijdrage aan het eindproduct. Je voert zaagwerkzaamheden uit en je brengt het isolatiemateriaal en het plaatwerk aan. Ook voer je kwaliteitscontroles uit en monteer je de gevelbekleding.

Jij weet goed om te gaan met de technische en luchtgereedschap. Tevens ben je in staat om bouwtekeningen te lezen en beschik je over een flinke dosis technische kennis. Bij dit bedrijf krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen, ervaring als timmerman houtskeletbouw is daarom geen vereiste.

Functie-eisen

  • in bezit van VCA of bereid deze te behalen
  • in bezit van afgeronde timmeropleiding
  • ervaring in de houtskeletbouw (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever vervaardigd en monteert prefab houtbouwproducten zoals daken, dakkapellen en wanden. Er wordt gewerkt met de nieuwste machines en gereedschappen in een nette en opgeruimde omgeving. Er heerst een informele sfeer in een no-nonsense cultuur met zo'n 70 collega's die gezamenlijk een goed eindproduct willen afleveren. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime werkplek waar medewerkers de kans krijgen om zichzelf verder te ontwikkelen. Er zijn volop opleidingsmogelijkheden en je gaat werken met de nieuwste machines. Je ontvangt een salaris tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur conform de cao Timmerindustrie. De hoogte van het uurloon is mede afhankelijk van jouw werkervaring als timmerman.

Spreekt deze vacature voor timmerman houtskeletbouw jou aan? Wij ontvangen graag voor 1 december jouw sollicitatie. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via